- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Bahçe hortumu tabancası nasıl takılır?
Hortumunuzu iyi bir şekilde yerleştirdikten emin olduktan sonra hortum bağıntısından çıkardığınız kısmı hortumdan içeri sokup yerleştirilen kısma tekrar takın. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey tabancayı taktığınız kısma monte etmenizdir.Spiral hortum ne işe yarar?
Spiral hortum Tarım, sanayi ve inşaat sektöründe her türlü ağır hizmetlerde, pompa emişlerinde, likit ve sair malzeme naklinde kullanılabilen, ağır hizmet emici ve verici olarak kullanılabilen, esnek şeffaf PVC, yüksek mukavemetli, kırılmaya karşı maksimum dayanıklı sert PVC takviyesiyle üretilmiş bir plastik hortum …İnç cinsinden olan bir uzunluğu mm ye dönüştürmek için ise uzunluk 25,4 ile çarpılarak sonuç elde edilmiş olur. 1 parmak boru dış çapı 33,7 mm tekamül ederken yarım parmak 1/2 borunun ise dış çapı 21,3 mm tekamül etmektedir.
Stoplu hortum adaptörü nedir?
Kolay takılıp kolay kullanılır GARDENA Stoplu Hortum Adaptörü hortum çıkışına aksesuar bağlamayı ve aksesuarları değiştirmeyi hızlı ve kolay hale getirir. Aygıt çıkarıldığında su otomatik olarak durur, takıldığında da yeniden akmaya başlar. Böylece aksesuar değiştirirken musluğa gidip gelmekten kurtarır.
Çelik spiral boru nerelerde kullanılır?
Çeşitli inşaat alanlarında, özellikle şaft boşluklarında (havalandırma, asansör boşlukları vb.) çelik spiral hortumlarının kullanımını şiddetle öneririz. Spiral boru ve çelik spiral boru kullanım alanları farklıdır. Yüke ve darbelere maruz kalabilecek alanlarda ki kablolarda çelik spiral boru kullanılır.