AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Bahar yüksek lisans başvuruları ne zaman?

SoruCevap

Yeni Üye
2022 bahar dönemi yüksek lisans başvuruları ne zaman?
2021-2022 Bahar yarıyılı Enstitümüz lisansüstü programlarına başvurular 03 Ocak – 07 Şubat 2022 (son başvuru saat 15.00) tarihleri arasında gerçekleşecektir. Başvurular ve kayıtlar çevrimiçi olarak alınacaktır. Detaylı bilgiye aşağıda yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bahar Dönemi yüksek lisans başvuruları ne zaman?
Yüksek lisans başvuruları sene içerisinde Güz ve Bahar dönemlerinde olmak üzere iki defa yapılmaktadır: Başvuru tarihleri okula göre çok farklılık göstermekle birlikte genel olarak bahar dönemi başvuruları Ocak, Şubat aylarında güz dönemi başvuruları Ağustos, Eylül aylarında yapılmaktadır.

Yüksek lisansa bahar döneminde başlanır mı?
Yüksek lisans başvuruları güz ve bahar dönemi olmak üzere sene içerisinde iki defa yapılmakdatır. Ara dönemde mezun olmanız durumunda da yüksek lisans başvurunuzu yapıp eğitime başlama şansınız vardır. Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? Başvuru için gerekli belgeler okullara göre farklılık göstermektedir.

2021-2022 Tezsiz yüksek lisans başvuruları ne zaman?
Tezsiz Yüksek Lisans / Uzaktan Eğitim Programlarına Başvurular 17.01.2022 tarihi saat 09:00 itibariyle başlayacak olup 06.02.2022 tarihi saat 17:00 'de sona erecektir.

2021 2022 yüksek lisans başvuruları ne zaman?
Enstitümüz 20212022 Eğitim öğretim Bahar yarıyılı Lisansüstü başvuruları 3-14 Ocak 2022 tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden olacaktır. Lisansüstü programlara öğrenci kabul sürecine ilişkin güncel bilgilere, Ana Bilim Dalları web sayfalarından ve Enstitümüz web sayfasından ulaşılabilmektedir.

2021 bahar dönemi yüksek lisans başvuruları ne zaman?
Kabul alan adaylar 5 Şubat 2021 (saat 16:00) tarihine kadar kayıt olma hakkına sahiptirler. Yedek listede yer alan adayların kayıt tarihleri 9-12 Şubat 2021'dir.

Yüksek lisans Kayıtları ne zaman 2021?
Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programlara Başvuruları 02.08.2021 tarihi saat 10:00 itibariyle başlayacak olup 15.08.2021 tarihi saat 17:00 'de sona erecektir. Başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru kılavuzunu dikkatle incelemeleri faydalı olacaktır.

Yüksek lisans Bahar dönemde kaç ders alınır?
Tezli yüksek lisans programı bir eğitim-öğretim dönemi 60 AKTS kredisinden az olmamak koşuluyla seminer dersi dahil en az sekiz ders ve tez çalışması olmak üzere toplam en az 120 AKTS kredisinden oluşur.

Geri