AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Baha İkimizin Yerine

haberci

Yeni Üye
Baha ikimizin yerine şarkısı
İKİMİZİN YERİNE
Bu aşkın yolunda dertler var ise
Ben yururum ikimizin yerine
Eğer tek korktuğun ecelin ise
Ben olurum ikimizin yerine
Mutluluk doldursun gonul tasını
Alem bizde gorsun kul sevdasını
Bilmesin gozlerin ağlamasını
Ben ağlarım ikimizin yerine
Cevir gozlerini bak gozlerime
Tut elimi kilitle ellerine
Percinle kalbini getir kalbime
Ben severim ikimizin yerine
Mutluluk doldursun gonul tasını
Alem bizde gorsun kul sevdasını
Bilmesin gozlerin ağlamasını
Ben ağlarım ikimizin yerine

"Baha İkimizin Yerine" şarkısı, duygusal ve etkileyici sözleriyle dinleyenleri derinden etkileyen bir eserdir. Şarkıda aşkın yolunda karşılaşılan zorluklar, fedakarlık, dayanışma ve sevgi teması işlenmektedir. İki kişinin birlikte yaşadığı her türlü sıkıntıya birlikte göğüs germesi ve birbirlerinin yerine acıları, dertleri paylaşması vurgulanmaktadır.

Şarkıda geçen sözlerde, sevginin gücü ve yüreği dolduran duygular ön plana çıkmaktadır. İki kişinin birbirine olan sevgisiyle yürüdüğü zorluklara karşı cesurca adım atması ve birlikte üzüntüyü, mutluluğu paylaşması öne çıkan temalar arasındadır.

Şarkının nakarat kısmında ise "Mutluluk doldursun gönül tasını, Alem bizde görsün kul sevdasını, Bilmesin gözlerin ağlamasını, Ben ağlarım ikimizin yerine" gibi duygusal ve içten sözler yer almaktadır. Bu sözler duyanları derinden etkileyerek, sevginin gücünü ve birlikte paylaşmanın önemini vurgulamaktadır.

Genel olarak "Baha İkimizin Yerine" şarkısı, aşkı, sadakati, fedakarlığı ve birlikte yaşanan güçlü duyguları anlatan etkileyici bir eserdir. Dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkararak, sevdikleriyle birlikte zorlukları aşmanın ve birlikte mutluluğu paylaşmanın değerini hatırlatmaktadır.

Geri