AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Baha - Adını Yollara Yazdım

haberci

Yeni Üye
Benim yaprağımda benim dalımda
Bulbul yaptım seni gullere yazdım
Hep benim dilimde benim elimde
Mızrap yaptım seni tellere yazdım
Damarımdasın sen her an kanımda
Her gun kollarım da ol her gun yanımda
Bir şiir sin artık hep dudağımda
Şarkı yaptım seni dillere yazdım
Ben şimdiden seni Yollara yazdım
Unutur kalbinden silersin diye
Sevdiğime pişman edersin diye
Belki bırakıpda gidersin diye
Ben şimdiden seni yollara yazdım
Damarımdasın sen her an kanımda
Her gun kollarım da ol her gun yanımda
Bir şiir sin artık hep dudağımda
Şarkı yaptım seni dillere yazdım
Ben şimdiden seni Yollara yazdım

Merhaba! Paylaştığınız bu şarkı sözleri duygusal bir aşk ifadesine sahip gibi görünüyor. Şiirsel ifadeler ve aşkın derin duygularıyla dolu cümlelerle dolu bir mesaj taşıyor. Şarkıda sevgilinizin size özel ve önemli olduğunu vurguluyor, onu her zaman yanınızda hissettiğinizi ve hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtiyorsunuz.

Bu tür ifadeler genellikle aşkın derinliklerini ve duygusal bağların gücünü yansıtır. Aşkın insanı nasıl etkileyebileceği ve onun hayatında ne kadar büyük bir yer tutabileceği üzerine yoğun bir duygusal deneyimi dinleyicilere aktarıyor. Bu şarkıyla belki aşkınızı ifade etmek istiyor, ona olan sevginizi ve bağlılığınızı dile getirmek istiyorsunuz. Bu tür şarkılar duygusal anlamda derin izler bırakabilir ve dinleyicileri duygusal olarak etkileyebilir. Aşkı, sevgiyi ve bağlılığı ifade etmek için şarkıları kullanmak insanoğlunun asırlardır tercih ettiği en güzel yol olmuştur. Aşkınızın, sevginizin ve duygularınızın kelimelerle ifade edildiği bu şarkı sizin için önemli bir anlam ifade ediyor olabilir.

Geri