Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider?

SoruCevap

Yeni Üye
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider? Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım için otobüs seçenekleri mevcuttur. Hastaneye gitmek isteyenler, hangi otobüs hatlarını kullanabilir? Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için otobüs tercih edenler, çeşitli hatlardan faydalanabilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu taşıma hizmetleri arasında Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne giden otobüs hatları bulunmaktadır. Bu hatlar arasında otobüs numaraları ve güzergahları farklılık göstermektedir. Hastaneye ulaşmak için en uygun otobüs hattını seçmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından bilgi alabilirsiniz.
İçindekiler

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider?​

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için birçok otobüs seçeneği bulunmaktadır. Hastaneye gitmek için kullanabileceğiniz otobüs hatları şunlardır:
1. Bağcılar – Taksim Otobüsleri: Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için Bağcılar – Taksim otobüslerini tercih edebilirsiniz. Bu otobüsler hastanenin yakınından geçmektedir.
2. Bağcılar – Eminönü Otobüsleri: Bağcılar’dan Eminönü’ne giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
3. Bağcılar – Kabataş Otobüsleri: Bağcılar’dan Kabataş’a giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardan biridir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
4. Bağcılar – Beşiktaş Otobüsleri: Bağcılar’dan Beşiktaş’a giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
5. Bağcılar – Mecidiyeköy Otobüsleri: Bağcılar’dan Mecidiyeköy’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardandır. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye ulaşabilirsiniz.
6. Bağcılar – Aksaray Otobüsleri: Bağcılar’dan Aksaray’a giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
7. Bağcılar – Topkapı Otobüsleri: Bağcılar’dan Topkapı’ya giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüslerle hastaneye ulaşabilirsiniz.
8. Bağcılar – Yenikapı Otobüsleri: Bağcılar’dan Yenikapı’ya giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
9. Bağcılar – Bakırköy Otobüsleri: Bağcılar’dan Bakırköy’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardandır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.
10. Bağcılar – Zeytinburnu Otobüsleri: Bağcılar’dan Zeytinburnu’na giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
11. Bağcılar – Esenler Otobüsleri: Bağcılar’dan Esenler’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.
12. Bağcılar – Bayrampaşa Otobüsleri: Bağcılar’dan Bayrampaşa’ya giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
13. Bağcılar – Güngören Otobüsleri: Bağcılar’dan Güngören’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.
14. Bağcılar – Bahçelievler Otobüsleri: Bağcılar’dan Bahçelievler’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
15. Bağcılar – Güneşli Otobüsleri: Bağcılar’dan Güneşli’ye giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.
16. Bağcılar – İkitelli Otobüsleri: Bağcılar’dan İkitelli’ye giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
17. Bağcılar – Küçükçekmece Otobüsleri: Bağcılar’dan Küçükçekmece’ye giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.
18. Bağcılar – Başakşehir Otobüsleri: Bağcılar’dan Başakşehir’e giden otobüsler de hastanenin yakınından geçmektedir. Bu otobüsleri kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
19. Bağcılar – Esenyurt Otobüsleri: Bağcılar’dan Esenyurt’a giden otobüsler de hastanenin yakınından geçen güzergahlardır. Bu otobüsleri tercih ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hangi Otobüs Gider?​

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne hangi otobüsler gider?
146T, 76D, 76F, 76Y, 30A otobüsleri hastaneye gider.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin adresi nedir?
Yıldıztepe Mahallesi, Yıldıztepe Caddesi, No: 1, Bağcılar, İstanbul
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kaç yataklıdır?
Hastane toplamda 500 yatağa sahiptir.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi branşları hizmet vermektedir?
Genel cerrahi, dahiliye, ortopedi, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz vb.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hangi tahlil ve tetkikler yapılır?
Kan tahlili, idrar tahlili, röntgen, ultrason, MR, EKG vb.

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hangi doktorlar çalışır?
İç hastalıkları, cerrahi, ortopedi, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz doktorları.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin telefon numarası nedir?
Hastanenin telefon numarası 0212 444 0 888’dir.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde acil servis var mı?
Evet, hastanede 24 saat açık olan bir acil servis bulunmaktadır.
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hangi sigorta kabul edilir?
SGK, özel sağlık sigortaları ve diğer tüm sağlık sigortaları kabul edilir.