- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Babybel nerede üretiliyor?
1977 yılından bu tana Fransa’nın Evron kasabasında üretilen Babybel peyniri, eğlence ile besleyiciliği bir filede bir araya getiriyor. Her bir Mini Babybel önemli besin maddeleri içeriyor.Karper ne zaman çıktı?
2006’da Karper markasını alarak pazara giren grubun Türkiye’deki fabrikasında 3 bin ton üretim yapılıyor, kapasitenin 0’u kullanılıyordu.La Vache Qui Rit krem peynir kimin?
BEL Group’un sahibi kimdir? Bel Group, geleneksel peyniri yaratıcı ürün konseptine çeviren uluslararası bir aile şirketi grubudur. Şirketin ana markası olan La Vache qui rit, 1900’lü yılların başında şirketin kurucusu olan Leon Bel tarafından geliştirildi.
La Vache Qui Rit nerede üretiliyor?
Gülen inek (Fransızca:La vache qui rit) 1865’ten beri Bel Group (Fromageries Bel) tarafından üretilen işlenmiş peynir ürünlerinin bir markasıdır ve özellikle markanın en popüler ürünü olan yayılabilen peynir anlamına gelir. Fransa.Babybel kimin?
Babybel, 1865 yılında Jules Bel tarafından kurulan Bel SA bünyesindeki peynir markasıdır. Dünya çapında 27 peynir üretim tesisine sahiptir. Bel’in uluslararası ve yerel markaları 120’den fazla ülkede varlık göstermektedir.Karper kime ait?
Karper, 1865 yılında Jules Bel tarafından kurulan Bel Group bünyesine ait bir peynir markasıdır. Bel Group, Dünya çapında 27 peynir üretim tesisi ve 31 ofisi ile 120’den fazla ülkede varlık gösteren bir Fransız şirkettir.
Bel karper sahibi kim?
KARPER’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayik Arslanyan, bugün 76 yaşında ve halen işin başında.Kiri krem peynir hangi ülkeye ait?
Kiri markası 1966 yılında Fransa, Sable’de doğmuştur. Kiri’nin küçük kare porsiyonları her yıl toplam 1.5 Milyar adet tüketilen Kiri, Dünya’nın en popüler peynirlerinden biri…Karper peyniri kime ait?
Karper Türk malı mı?
Kiri hangi ülkeye ait?
Kiri peynir kime ait?Kiri, 1966 yılında Bel Group bünyesinde üretilen peynir markasıdır. Tek tek paketlenmiş kare porsiyonları bulunmaktadır. Jules Bel tarafından 1865 yılında kurulan Bel Group, Dünya çapında 27 peynir üretim tesisine sahiptir ve 120’den fazla ülkede faaliyet göstermekte olan Fransa merkezli bir şirkettir.