AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Babam babam artık çok geç zaman

SoruCevap

Yeni Üye
Omzunda ağladığım teK erKeK BABAM'a

.......

Daha dün gibi hatırlıyorum....elma şekeri için ağladığım günlerimi.......sırf ben istiyorum die bana elma şekerini bulup getirmeni..ah ne tatlı olurdu....şimdiyse elma şekeri bile istemiyor canıM...

Herşey geçmişte (mi) güzeldi.......

çocukkken sebepsiz agladıklarım aklıma geliyor....şimdiyse hiçbirşeye aglayamıyorum.
çok asisin diyorlar..Öyleyim evet inkar etmiyorum..tüm bu asiliğim bu hayata.
insan babasını kaybedince

geçmişini......
çoukluğunu da......
kaybediyormuş bunu anladım....

kimin omzunda ağlıycagım artıK BABAM..... yok güvenecegim bir erkek.....herkes çıkar uğruna dostlukluklar..arkadaşlıklar kuruyo...sevgiler öLmüŞ....kapattım zaten senden sonra kapılarımı SEVDAYA almadım içeri almayacagımda...senden başka Bir erkek Olmayacak hayatımda BABAM.

BİR başına kalır mı insan.... ben işte öle kalakaldım..bu istanbulda....sen giittiin..kokunda gittii evimizden..bende terkettim istanbulu biliyorum anneme bir yük daha yükledim ama yapadım ben sensiz o evde!!!

zaten sessiiz biriydim..iyiice içime kapandım BABAM.. odama astım resimlerini hergün akşam gidip doya doya öpüyorum..bu gece rüyama gel BABAM.. elma şekeri al bana ben aglayayım artık doyasıya... gelirken geçmişimide getir..çoçukluğumu istiyorum en çok...
bunca seneden sonra bir günde olsun mutlu olayam artıK.

Babam Babam ArtıK ÇoK Geç ZamaN..............