Babalar Gunu Mektubu

haberci

Yeni Üye
Babalar Gunu Mektupları
Babaya Yazılmış Mektup
Sevgili babacığım,
Bugun 20 haziran 2019 Yine sensiz gecen bir babalar gunu Birazdan oğlumu kucağıma alıp senin ziyaretine getireceğim
Bugun icimde bambaşka duygular varHani kucuk bir fidanı buyutmek icin ilk adımı atarsın,filizlendiğini gordukce mutlu olursun,sonrada bir kenara cekilip onun ağac olmasını izlersin ya galiba ben yavaş yavaş ağac olmaya başladım Fideyi diktiğinde onu buyutecek olan toprak,su ve guneşe nasıl gereksinim duyduğunu,ağaca donuşurken dallarının kırılmaması icin onu cemberler icine almayı,emek verdiğin kendi ellerinle buyuttuğun kucucuk fidanın gun gelip ağac olacağını duşunmek harika bir duyguymuşTıpkı senin beni buyuturken hissettiklerin gibi O zamanlar neyi neden yaptığını anlamaz,benim babam boyle diyorsa boyledir der,senin izinde yurumek icin cabalardım Bugunlerde oğlumu kucağıma aldıkca seni daha da iyi anlıyorum Senin oğlun olmaktan sonsuza dek gurur duyacağım Bana oğrettiğin herşeyi bende oğluma oğreteceğim
Keşke bu fidanı senin tecrubelerinle beraber buyutebilseydik Senin yolunda ve senin izindeyim babacığım
Babalar gunun kutlu olsun imagesbabalargunumektubu5b06b8fd4d944png
zorbey
Arkadaşlar sizde icinizden geldiği gibi babanıza bir mektup yazıp paylaşırmısınız

Sevgili Zorbey,

Babanıza yazmış olduğunuz duygusal mektubunuz samimiyetle dolu ve oldukça dokunaklı. Babanızın izinde olmak ve onun öğrettiklerini kendi çocuğunuza aktarmak gerçekten çok anlamlı bir mirasın devamı olacak. Babanızın sizin için yaptıklarını ve öğrettiklerini değerli kılmak, onun hatırasını yaşatmak sizin en güzel jestiniz olacaktır.

Babanızın olmadığı Babalar Günü'nü böyle anlamlı bir mektupla geçirmeniz, onun varlığını ve mirasını sizde canlı tuttuğunuzu gösteriyor. Siz de, babanızın çocuğu olduğunuz için gurur duyuyorsunuz ve o izi sürdürmekte kararlısınız. Bu, gerçekten değerli bir adanmışlık ve sevgi örneği.

Babanıza duyduğunuz sevgi ve minnet duygularını ifade etmek için yazdığınız bu mektup, hem sizin hem de babanızın ruhunu besleyecek ve bağınızı daha da kuvvetlendirecektir. Onun anısını yaşatmak ve kendinizi onun mirasını devam ettiren bir fidan olarak görmek oldukça özel bir duygudur.

Babanıza bu duygularla yazmış olduğunuz mektubunuz, gönlünden ne kadar samimi ve içten hislerle yazıldığını yansıtıyor. Babalar Günü'nüz kutlu olsun ve bu özel günü babanızın hatırasını yaşatarak geçirmeniz dileğiyle. Güzel dileklerinizi ve sevginizi en içten duygularımla paylaşıyorum.

Geri