- Konu Yazar
Baba Destek Programı hangi yaş aralığı?
3-6 ve 7-11 yaş dönemi çocukları olan babaların, 10/13 hafta boyunca eğitim almasına imkan tanıyan program kapsamında bugüne kadar 60.000’den fazla babaya ulaştık.Baba Destek Programı Nedir?
Baba Destek Programı Nedir?Babalara yönelik bilimsel temelli bir eğitim programı. Baba Destek Program (BADEP), babanın çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda daha bilgili olmasını, bu bilgilerini hayata geçirmesini, çocuğuyla, eşiyle ve yakın çevresiyle iletişimini geliştirmesini ve daha demokratik bir tutum benimsemesini sağlamaktadır.
Anne-Baba eğitim Programı Nedir?
Anne-Baba eğitim Programı Nedir?Anne-baba eğitimi programları çocukların yetiştirilmesi, aile ilişkileri, ailede ve toplumda anne babaya düşen yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gerekli bilgi, tutum ve becerilerin sistemli biçimde geliştirilmesi amacıyla yapılmaktadır.
Baba Destek Programı ne zaman başladı?
Çocuk gelişiminde babalar anneler kadar önemlidir. Bu nedenle Anne Çocuk Eğitim Vakfı 1996’da Baba Destek Programı’nı bir pilot proje bağlamında başlatmıştır.Baba Destek programının hedef kitlesini hangi yaş aralığı oluşturur?
Baba Destek programının hedef kitlesini hangi yaş aralığı oluşturur?Baba Destek Programı’nın hedef kitlesi 3-11 yaşları arasında çocukları olan okuma yazma bilen her eğitim düzeyinden babalardır.
Baba Destek Programı hedef kitlesini hangi yaş aralığı çocuğu bulunan babalar oluşturur?
Baba Destek Programı hedef kitlesini hangi yaş aralığı çocuğu bulunan babalar oluşturur?BADEP’ in hedef kitlesi; 3-6 ve 7-11 yaş arasında çocukları olan babalardır.Bu Program 15’er kişilik baba grupları oluşturularak, 10-13 hafta boyunca haftada bir gün 2-2,5 saatlik oturumlar halinde uygulanır. Bunun yanı sıra annelerin katılımı ile programda yer alan konuların ele alındığı 2 Anne Toplantısı yapılır.
Anne Baba Okulu Nedir?
Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat tarafından geliştirilen Anne Baba Okulunun temel amacı, ailelerin mutlu, özgüvenli ve başarılı çocuk yetiştirmelerine yardımcı olmaktır. Anne Baba Okulu, ‘başarı-odaklı mutluluk’ anlayışından, ‘mutluluk-odaklı başarı’ anlayışına bir yolculuk sunmaktadır.Badep hangi yaş aralığı?
Badep hangi yaş aralığı?BADEP’ in hedef kitlesi; 3-6 ve 7-11 yaş arasında çocukları olan babalardır.Bu Program 15’er kişilik baba grupları oluşturularak, 10-13 hafta boyunca haftada bir gün 2-2,5 saatlik oturumlar halinde uygulanır.
Açev hangi illerde var?
Açev hangi illerde var?Yeni eğitim yılında projenin uygulanması planlanan iller: Bitlis, Osmaniye, Gümüşhane, Bolu, Kırklareli, Siirt, Bingöl, Aydın, Edirne, Elazığ, Kilis, Kocaeli, Manisa, Antalya, Trabzon, Çankırı, Malatya, Balıkesir, Sakarya, Samsun, Aksaray, Erzincan, Düzce ve Eskişehir’dir.
Badep ne demek?
Babaların, çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilmiş bilimsel temelli bir eğitim programı olan BADEP, babaların çocuk gelişimi ile ilgili bilgi düzeylerini arttırmayı, iletişim becerileri kazanmalarını ve daha demokratik bir tutumu benimsemelerini hedeflemektedir.Baba eğitimi nedir?
Baba eğitimi nedir?Anne-baba eğitimi; çocukların yetiştirilmesi, aile ilişkileri, ailede ve toplumda anne-babaya düşen yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gerekli bilgi, tutum ve becerilerin sistemli biçimde geliştirilmesidir.
Ovçep ne demek?
Ovçep ne demek?Okul Öncesi Veli Çocuk Eğitim Programı (OVÇEP), okul-aile arasındaki işbirliğini güçlendirerek, çocuğa verilen eğitim desteğinin sürekli ve birbirini tamamlar nitelikte olmasını sağlayan, çocukların zihinsel gelişimini, sözel ve sayısal becerilerini destekleyerek okula hazırlıklı başlamalarını sağlayan bilimsel temelli …
Badep hedef kitlesi hangi yaş aralığıdır?
Açev programları nelerdir?
Açev programları nelerdir?5 yaş itibarıyla daha önce okul öncesi eğitim hizmeti almamış çocuklara ve annelerine yönelik bilimsel temelli ve ev merkezli bir eğitim programı olan Anne Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) ile, anneleri evde çocuklarının eğitimine verebilecekleri destek konusunda güçlendiriyoruz.
Anne ve çocuk eğitim Programı Nedir?
Anne ve çocuk eğitim Programı Nedir?5 yaş itibariyle daha önce okul öncesi eğitim hizmeti almamış çocuklara ve annelerine yönelik olarak hazırlanan bilimsel temelli ve ev merkezli bir eğitim programı olan Anne Çocuk Eğitim Programı ile annelere evde çocuklarının eğitimine nasıl destek verilebileceğini öğretilmektedir.