- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
B12 vitamini eksikliği hangi ilaç kullanılır?
Benexol B12, özellikle B1, B6 ve B12 vitamin eksikliğinde, halsizlik şikayetlerinde, zona, eklem iltihabı, romatizmal ağrılarda kullanılan bir vitamin takviyesidir. Ayrıca kalp kası bozukluğu, kalp kası bozukluğu gibi bazı hastalıkların tedavisinde yardımcı ilaç olarak kullanılmaktadır.B12 vitamini hangisi alınmalı?
B12 vitamini sadece hayvansal kaynaklı besinlerde bulunur.
B12 vitamini hapı tansiyonu yükseltir mı?
Tansiyon hastası olan kişilerin B12 vitamini takviye ve besinlerini aşırı derecede tüketmesi durumunda tansiyonun da yükseldiği görülmektedir.B12 vitamini eksikliği ne işe yarar?
Yanlız ömür boyu olduğunu ilk defa duyuyorum. Genelde 6 ay falan iğne kullandırılıp sonra tablet olarak kullanılması gerekiyor. Sana neden doktor ömür boyu dedi anlamadım. Sen başka doktora daha git. Ama sakın ihmal etme bu işi. B12 vitamini eksikliği çok daha kötü sonuçlara neden olabilir.
Eğer b12 vitamini çok daha az değerlerdeyse ilaç fayda etmiyor. İğnesini kullanmak gerekiyor. Yanlız ömür boyu olduğunu ilk defa duyuyorum. Genelde 6 ay falan iğne kullandırılıp sonra tablet olarak kullanılması gerekiyor. Sana neden doktor ömür boyu dedi anlamadım.
Neredeyse B12 eksikliği var?
geçmiş olsun. aynı sekilde benimde sağlık problemlerim yüzünden kullandığım ilaçlardan b12 eksikliği oluştu düzenli olarak iğne oluyorum hicte problem olmuyo ve gerçekten + etkisini hissedebiliyorum. Kırmızı et, karaciğer,yumurta, süt, peynir ve balık vb… yiyecekler tüketmeye özen göster. Orijinalden alıntı: AhMeT. Benexol fena değil.