AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

B1 Almanca kac ayda ogrenilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

B1 Almanca kaç ayda öğrenilir?​

Goethe Enstitüsü’nde Almanca B1 sertifikasını alabilmeniz için en az 80 saat (A1) + 160 saat (A2) + 160 saat (B1) olmak üzere toplamda 400 saat eğitim almanız gerekiyor. 1 aydaki eğitim saatinin 80 saat olduğunu baz alırsak, ara vermeden devam etmeniz durumunda 5 ay içerisinde B1 seviyesine gelmeniz mümkün.
A1 Almanca ne demek?
A1 Almanca Seviyesi – Başlangıç (Beginner Level) Çoğu zaman başlangıç veya beginner düzeyi olarak ifade edilir. Almanca öğrenmeye başlanılan seviye A1 seviyesidir. Oldukça temel düzeyde bir dil seviyesidir. A1 Almanca seviyesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programında (CEFR) ilk seviyedir.

Evde nasıl Almanca öğrendim?​

Evde kendi başınıza Almanca öğrenme şansınızda bulunmaktadır. Bunun için öncelikle Almanca kitaplar ve sözlük almanız gerekmektedir. İlk olarak temel Almanca kelimelik öğrenmeniz gerekir. Daha sonra ise cümle yapılarına ve Almanca dil bilgisi kurallarına göz atabilirsiniz.
Ingilizce B1 seviyesi ne kadar sürer?
A2 seviyesinden bu seviyeyi tamamlamak 30-36 hafta arası sürecektir. B1 seviyesinden bu seviyeyi tamamlamak 20-24 hafta arası sürer. B1+ seviyesinden bu seviyeyi tamamlamak ise 10-12 hafta arası yoğun bir eğitimi gerektirecektir.
Orta – B1 Almanca seviyesi Almanca dil seviyeleri içerisinde B1 seviyesinde Almanca bilgisine sahip olan kişi, net ve basit bir dil kullanıldığında, kişi hakim olduğu konuların (iş, okul, hobi) ana noktalarını anlayabilir.
Nicos Weg ile Almanca öğrenilir mi?
kaçak ispanyol nico ve arkadaşlarının almanya macerasını anlatan skeçler dizisi. almanca öğrenmek isteyenlere tavsiye edilir. danke deutsche welle.

B1 seviye Almanca yeterli mi?​

Almanca B1 sınavı kaç puanla geçilir?
Sınavın yazılı kısmından toplam 75 puandan en az 38 puan, Sınavın sözlü kısmından toplam 25 puandan en az 12 puan almanız gerekir.

Geri