B İle Başlayan Aşk Sozleri

SoruCevap

Yeni Üye
B Harfi İle Başlayan Aşk Sozleri

Aşk Sozleri B İle Başlayan

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten Bir telefon bekliyorum, dun gelmesi gereken ve bugun hala gelmeyen

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bir tanem her gun yağmur yağardı

Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin

Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin ozlemi olmalı ozlemle acan cicekler gibi, bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi

Ben seni sevmek icin değil sevmenin nasıl olduğunu gor diye sevdim sen benim alın yazımsın

Beni terk ettiğin gun saclarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gun kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gun oleceğim

Bir sabah uyandığında guneşi goremezsen yanında sakın gozlerini kapatma yıldızları da kaybedersin sonra

Bir yudum mutluluk, Peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, Sevmişim seni bir kere, Doyamadan gidiyorum

Ben seninle sonsuzdan gelen iki ışın olup ince kenarlı merceğin odak noktasından kesişebilme ihtimalini sevdim

Bir gul olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin

Boyle basit bir dunyada sen benim icin cok ozelsin

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Bir delinin seni opmesine izin ver, ama bir opucuğun seni delirtmesine izin verme

alıntı

Geri