AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Azure isletim sistemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Azure işletim sistemi nedir?​

Microsoft Azure, geniş kapsamlı özellikler barındıran büyük bir bulut platformudur, yani Windows Server işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümüdür. Dolayısıyla Azure teknolojisine de işletim sistemi diyebiliriz.

Azure hangi dil?​

bu kelime arapçadan ispanyolcaya,ispanyolcadan da ingilizceye geçmiştir. ayrıca italyancaya da geçmişki azzurro mavi demek… the 3rd and the mortal’in painting on glass albumunun dokuzuncu * sarkisi. insani mutlak suretle huzura erdiren, rahatlatan basarili bir ambient calismasi.

Microsoft Azure ücretli mi?​

Microsoft Azure ücretli mi?
Ücretsiz 1 yıllık Azure hesabınızı oluşturdunuz, artık neleri, ne kadar boyutlarda ücretsiz kullanabileceğinize geçelim isterseniz: Öncelikle Microsoft size 12 ay boyunca aylık 200$’lık bir kullanımı ücretsiz olarak sunuyor.

Azure Devops nedir ne işe yarar?​

Azure Devops sadece kod yönetimi veya kod deployment yapacağınız bir araçtan ziyade uçtan uca projelerinizi yönetmek için tasarlanmış CI/CD süreçlerini yönetebileceğiniz bir Devops aracıdır.

Azure eğitimi nedir?​

Bu eğitim, bulut hizmetleri ve bu hizmetlerin Microsoft Azure’da nasıl verildiği konusunda temel düzeyde bilgi sunmaktadır. Eğitim Microsoft Azure veya Microsoft bulut hizmetleri ile ilgili diğer eğitimleri almadan önce bulut hizmetleri ve Microsoft Azure hakkında alınabilecek ilk isteğe bağlı eğitim niteliğindedir.

Azure SDK nedir?​

Azure SDK nedir?
Azure hizmetlerini arayüz aracılığıyla yönetmemizi ve yapısal bir şekilde etkileşim kurmamızı sağlayan Visual Studio temelli bir tools’tur.

Azure 101 nedir?​

Azure; Microsoft tarafından sağlanan bulut hizmetlerine ve kaynaklarına erişmenize ve bunları yönetmenize olanak tanıyan bir bulut bilişim platformudur. Microsoft Azure hizmetleri, şirket içi sunucuları buluta taşımaktan çok daha fazlasını kapsar.

Azure hesabı ne demek?​

Azure hesabı nasıl açılır?​

Azure hesabı nasıl açılır?
İlk olarak www.azure.microsoft/tr-tr/free adresine girerek karşımıza gelen ekranda Ücretsiz Kullanmaya Başlayın butonuna tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekranda Hakkınızda formunu dolduruyoruz. Sonraki butonuna tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekranda telefon doğrulamasını mesaj veya arama yolu ile doğruluyabiliriz.

DevOps neleri bilmeli?​

Devops, yazılım geliştiriciler ve BT personeli arasındaki boşluğu kapatmayı sağlayan bir yazılım geliştirme stratejisidir. Devops mühendisi, yazılım geliştirme yaşam döngüsünü anlayan ve dijital boru hatları (CI / CD boru hatları) geliştirmek için çeşitli otomasyon araçlarını tam olarak kullanan kişidir.

Azure işletim sistemi, Microsoft'un bulut platformu olan Microsoft Azure'da kullanılan özelleştirilmiş bir işletim sistemidir. Windows Server işletim sisteminin bir sürümü olarak hizmet verir ve geniş kapsamlı özelliklere sahiptir.

Azure, hangi dilde olduğuna dair açıklama yapılan bir kelime değildir. İspanyolcadan İngilizceye gelmiş olabilir. "Azure" kelimesi İtalyanca "azzurro" kelimesinden gelir ve "mavi" anlamına gelir.

Microsoft Azure, ücretli bir hizmettir. Ancak Microsoft, yeni kullanıcılar için ücretsiz 1 yıllık Azure hesabı sağlar ve bu hesapta aylık belirli bir ücreti ücretsiz olarak kullanımınıza sunar.

Azure DevOps, uçtan uca projelerinizi yönetmek için kullanılan bir DevOps aracıdır. Kod yönetimi ve kod deployment gibi işlemlerin yanı sıra CI/CD süreçlerini de yönetmenizi sağlar.

Azure eğitimi, bulut hizmetleri ve Microsoft Azure'daki hizmetler hakkında temel düzeyde bilgi sunan bir eğitimdir. Bu eğitim, bulut hizmetleri ve Microsoft Azure ile ilgili genel bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Azure SDK, Azure hizmetlerini yönetmek ve etkileşimde bulunmak için Visual Studio tabanlı bir araç setidir. Bu araçlar, Azure hizmetlerine arayüz aracılığıyla erişmenizi sağlar.

Azure 101, Microsoft'un sağladığı bulut hizmetlerine erişmenizi ve yönetmenizi sağlayan bir bulut bilişim platformudur. Şirket içi sunucuları buluta taşımaktan daha fazlasını kapsar.

Azure hesabı, Microsoft Azure servislerine erişmek için gereken bir hesaptır. Azure hesabı oluşturmak için belirtilen adımları takip edebilirsiniz.

DevOps, yazılım geliştiriciler ve BT personeli arasındaki işbirliğini artıran bir yazılım geliştirme stratejisidir. DevOps mühendisi, yazılım geliştirme yaşam döngüsünü anlayan ve otomasyon araçlarını kullanabilen kişidir.

Geri