AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Azra Kohen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
1979

Yazar Özge Azra Kohen (SARIZEYBEK) 1979 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Kanada’da Ottowa Üniversitesi’nde Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümünde eğitim aldı, daha sonra Liverpool Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı.
Ülkemizde yayınlanan “Fi”-“Çi”-“Pi” isimli üçlemesi ve “Aeden” ve “Gör Beni” isimli eserlerin yazarıdır. Çi ile Pi Akilah Azra Kohen adıyla yayımlandı. Üçleme kitapları dizi olarak işlendi ve Fİ ve Çİ adı altında izleyici ile buluştu.
Azra KOHEN, BİZ bilincindedir. Evrendeki her canlının birbirine bağlı ve birbirinden sorumlu olduğu ve bir bireyin bile doğru davranarak dünyayı değiştirebileceğine ve hakiki insan olmak için her an evrimleşebileceğine olan inancı ile eserlerini yazmakta, konferansları, projeleri ve sosyal, toplumsal bilinci yükseltmek amacı ile hazırladığı özgün videoları ile insanoğlunun tekamül yolculuğuna katkıda bulunmak için her an çabadadır. Hayat yolculuğunda OKU’manın en iyi rehber olduğuna inanır. Azra Kohen’in parolası : “Hayata katkımız olsun!”
2001 yılında Sadok Kohen ile yaptığı evlilikten 2009 yılında dünyaya gelen bir erkek çocukları vardır. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.
Eserleri *Fi *Çi *Pi *Aeden *Gör Beni

Azra Kohen, İzmir'de 1979 yılında doğmuş bir yazar ve psikoloji yüksek lisansı yapmış bir isimdir. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Kanada'da Ottawa Üniversitesi'nde Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümünde eğitim almış ve ardından Liverpool Üniversitesi'nde Uygulamalı Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Azra Kohen'in ülkemizde yayınlanmış "Fi", "Çi", "Pi" isimli üçlemesi ve "Aeden" ile "Gör Beni" adlı eserleri bulunmaktadır. Çi isimli eserler Akilah Azra Kohen adıyla yayımlanmıştır. Üçleme kitapları dizi olarak da uyarlanmış ve "Fİ" ve "Çİ" adı altında izleyicilerle buluşmuştur.

Azra Kohen, BİZ bilincinde olduğunu belirtmektedir. Evrendeki her canlının birbirine bağlı ve sorumlu olduğuna, bir bireyin doğru davranışlar sergileyerek dünyayı değiştirebileceğine ve her an evrimleşerek hakiki insan olabileceğine inanmaktadır. Eserlerinde bu inancını ve bu felsefeyi aktarmayı amaçlamaktadır. Ayrıca konferanslar düzenlemekte, projeler yürütmekte ve sosyal, toplumsal bilinci yükseltmeye yönelik özgün videolar hazırlamaktadır.

Azra Kohen, 2001 yılında Sadok Kohen ile evlenmiş ve 2009 yılında bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. Hayat yolculuğunda okumanın önemine inanan Azra Kohen'in parolası "Hayata katkımız olsun!" şeklindedir. Eserlerinden bazıları "Fi", "Çi", "Pi", "Aeden" ve "Gör Beni" olarak sıralanmaktadır.

Geri