Aziz dizisinin muzikleri kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Aziz dizisinin müzikleri kime ait?​

“Aziz” in yeni tanıtımında Zuhal Olcay’dan romantik bir sürpriz de yer alıyor. Bestesi Cem Tuncer, sözü ise Günay Çoban’a ait olan duygu yüklü şarkıyı usta isim Zuhal Olcay, Aziz dizisi için seslendirdi.

Aziz jenerik kim söylüyor?​

Zuhal Olcay’ın Aziz için stüdyoda seslendirdiği, bestesi Cem Tuncer, sözü ise Günay Çoban’a ait Yalnız Aşk Aziz adlı şarkıya dizi görüntülerinin yer aldığı klip hazırlandı. Duygu yüklü şarkı için Aziz’in en çok konuşulan ve etki bırakan sahnelerinden hazırlanan klip büyük beğeni topladı.
Efnan’a hayat veren Simay Barlas bu sahne için stüdyoya girip mikrofon karşısında ilk kez şarkı söyledi. İlk deneyimi için oldukça heyecanlı olan Barlas, tutku dolu ancak tek taraflı bir aşkın anlatıldığı “Bahçede Yeşil Çınar” adlı Diyarbakır yöresine ait sevilen bir türküyü seslendirdi.
Aziz yıldızların altında kim söylüyor?
Yıldızların Altında – Aziz Türk Sanat Müziği Grubu | Shazam.
Aziz dizisi nerede çekiliyor?
Sevilen dizi Aziz’in çekimleri Antakya, Sakarya ve İstanbul’da yapılıyor.

Aziz dizisi Ben seni çok sevdim kim söylüyor?​

Ben Seni Çok Sevdim / Cem Adrian.

Aziz Efkan kim?​

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Zalim İstanbul” dizisinde Damla karakterine hayat veren Simay Barlas, şimdilerde Aziz dizisinde Efnan karakterine hayat vermektedir. 23 yaşındaki güzel oyuncu, 1.66 metre boyunda, 47 kilo ve Boğa burcudur.
Yıldızların Altında Şiiri – Ömer Bedrettin Uşaklı
Ben Seni Çok Sevdim şarkı sözü kime ait?
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan Cem Adrian’ın kısa sürede milyonlarca dinlenme ve beğeniye ulaşan Ben Seni Çok Sevdim şarkısının sözleri büyük ilgi toplamıştı.
Ben Seni Çok Sevdim şarkısını ilk kim söyledi?
ben seni çok sevdim, gelsene benle seni nerelere götürcem. gibi. çok tehditkar. cem adrian’ın eylül 2013’de çıkacak şeker prens ve tuz kral albümünden bir şarkı. 5 ay sonra yeni masallarımız olacak, dinleyip uyuyacağımız, dinleyip ağlayacağımız illa ki.

Geri