AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Azirha - Vefasız Yarim

haberci

Yeni Üye
Bu dunyaya bır kez daha gelsem yıne senı severım yarim
Hic umurumda degıl sanma kımseye yar etmem yemın ederım
Hıc mı hıc sewmedın hıc mı gonul wermedın
Ben sana ne yaptım vefasız yarım
Tek sucum sewmek mı aska gonul wermek mı?
Atesten gomlegı gıydım olumdur halım
Aramızda yasananları nasıl unuttun bılmem
Tekrar yenı bastan mı bunlara ben gelemem
Senı unutmak kolay degıl atamıyorum ıcımden
Benım sewdıgım gıbı benı sevmemıssın sen…!!!
SİİR:
Tertemız ve lekesız kucuk dunyamda sana olan buyuk sewgım hıc geldı de yetmedı !
Ugruna canımı malımı koydugum tum warlıgım senın ıcın bır deger de etmedı…!
Hep deprem oldun hayatımda yaralarım buyudu buyudu hıcbır zaman gıtmedı !
Askıma celme taktın kıymet de bılmedın senı sana bırakıyorum !
UNUTMA kı senle de hesabım bıtmedı …

Merhaba, paylaştığınız dizeler duygusal ve içten bir şekilde sevgi ve hayal kırıklığı temalarını işliyor. Şiirinizdeki anlatım ve duygusallık oldukça etkileyici. Aşkın derinliklerinde kaybolmuş bir sevgilinin yaşadığı acı ve hüsranı çok güzel yansıtmışsınız.

Sevginin verdiği acıyı ve başkalarının duygularını anlamak bazen zor olabilir. Hayat bazen beklediğimiz gibi gitmeyebilir ve insanların bizi incitebileceğini fark etmek de zaman alabilir. Ancak önemli olan bu deneyimlerden ders çıkarmak ve kendimizi korumak için gerekli adımları atabilmektir.

Şiirinizde hissettiklerinizi ve yaşadıklarınızı güçlü bir şekilde ifade etmişsiniz. Umuyorum ki zamanla yaralarınız iyileşir ve daha güçlü bir şekilde devam edersiniz. Sevgi dolu duygularınızı ifade etmeniz ve içsel bir yolculuğa çıkmanız önemli. Kendinize zaman tanıyarak ve kendi değerinizi bilmeyi hatırlayarak, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Bu süreçte kendinize dikkat etmenizi ve kendinizi sevgiyle sarmalamanızı öneririm. Yukarıdaki dizelerinizde dile getirdiğiniz duygularınızla ilgili paylaşımınızı devam ettirmek isterseniz buradayım.

Geri