- Konu Yazar
Azad Yılmaz kimdir mafya?
6 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Azad Yılmaz, baba tarafından aslen Samsunludur. 38 yaşındaki genç iş adamı Azad Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 555 aileye yardım yapmasıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla birçok kişinin dikkatini çekiyor.Azad Yılmaz neyin sahibi?
Otomobil alım satımı ile uğraştığını açıklayan Azad Yılmaz, bunun yanında ek olarak ilerleyen günlerde AZADMEN adında tekstil firması kuracağını söylemiştir. AZADMEN çatısı altında 2021 yılında 10 mağaza daha sonra ise 30 mağaza açacaklarını vurgulamıştır.AZAD YILMAZ KİMDİR? Oto galeri işi yapmaktadır. Bu işin yanında yakın dönemde künefe tatlısı imalatı ve satışı işlerine başlamıştır. Bilindiği kadarıyla yapmış olduğu işler emlak, gayrimenkul, oto alım-satım, gıda ve giyim sektörlerinde aktif olarak rol oynamakta.
Üç Kuruş Ferhan kimdir?
Üç Kuruş Ferhan kimdir?Şimdilerde İrfan adı ile Üç Kuruş dizisinin seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Ferhan karakterini ise, ünlü oyuncu Diren Polatoğulları canlandırıyor.
Üç Kuruş Hanzade kimdir?
Üç Kuruş Hanzade kimdir?22 Nisan 1981 İzmir doğumlu Sezin Akbaşoğulları 40 yaşındadır. Oyunculuğa lise yıllarında tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına isimli oyunla adım attı. Lisenin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü tamamladı. Beyaz Gelincik dizisinde hayat verdiği Ceren Aslanbaş rolü ile ilk çıkışını yaptı.
Azad Bedran kaç yaşında?
Azad Bedran 02/02/1993 tarihinde Urfa’nın Siverek ilçesinde Seher ve Sefer Kızılkar’ın en küçük 3. oğlu olarak dünyaya geldi.Partal Ahmet Kimdir?
instagram ismi (bkz: azad yılmaz) gercek ismi ise ahmet yılmaz olan zenginlikle alakasi olmayip ajans kurgusudur. carsamba’da partal ahmet derlermiş hatta kendisine. sac cikartan sampuan,cakma parfum,cakma kıyafet satan yerlerin reklamini yapar.otobus firmasi,rent a car,kunefeci reklami yapmisligi vardir.Farsça’da “hür, kurtulmuş, serbest, başına buyruk” mânasına gelir. Tasavvufta sâlik*in benliğinden ve sıfatlarından fâni olup Hakk’ın zât ve sıfatlarıyla bekā bulduğu mahviyet makamı için kullanılan bir terimdir.
Azad Kürt ismi mi?
Azad Kürt ismi mi?Azad ismi kökeni Farsça olan ve Türkçede sevilen isimlerden biridir.
Üç Kuruş Ferhan ın annesi kimdir?
Üç Kuruş Ferhan ın annesi kimdir?Nesrin Şensoy İrfan/Ferhan’ın annesidir.