SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Az Materyal İle Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
(200ml) 2,5 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
1 tatlı kaşığı tereyağı (en son eklenecek)
yarım su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket şekerli vanilya
Arası için
1 paket burçak bisküvi
2 orta uzunluk muz
Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Muz, tereyağı ve vanilya hariç bütün materyalleri tencereye alıp çırpma teli ile homojen olacak formda karıştırın.
Sonrasında ocağa alın ve çırpmaya devam edin.
Çırpma sürecini kaynayana kadar bırakmayalım.
Kaynayan kremamızın altını kapatalım.
tereyağı ve vanilyayı ekleyelim ve orta ara karıştıralım zira üzeri kabuk fiyat.
Bisküviyi rondodan un kıvamına gelecek halde çekelim.
Sonra bir kat bisküvi bir kat krema koyup ortasına ya da kenarlara yanlışsız dilimlediğimiz muzları dizelim.
Tekrar bisküvi tekrar krema en son bisküvi katı koyup üzerine muz koyalım dolapta soğumaya bırakalım afiyet olsun .
Not : Ben bu tanımı iki kişilik ayarlayıp küçük kaplarda dört kişilik olacak halde hisse ettim
Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
(200ml) 2,5 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
1 tatlı kaşığı tereyağı (en son eklenecek)
yarım su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket şekerli vanilya
Arası için
1 paket burçak bisküvi
2 orta uzunluk muz
Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Muz, tereyağı ve vanilya hariç bütün materyalleri tencereye alıp çırpma teli ile homojen olacak formda karıştırın.
Sonrasında ocağa alın ve çırpmaya devam edin.
Çırpma sürecini kaynayana kadar bırakmayalım.
Kaynayan kremamızın altını kapatalım.
tereyağı ve vanilyayı ekleyelim ve orta ara karıştıralım zira üzeri kabuk fiyat.
Bisküviyi rondodan un kıvamına gelecek halde çekelim.
Sonra bir kat bisküvi bir kat krema koyup ortasına ya da kenarlara yanlışsız dilimlediğimiz muzları dizelim.
Tekrar bisküvi tekrar krema en son bisküvi katı koyup üzerine muz koyalım dolapta soğumaya bırakalım afiyet olsun .
Not : Ben bu tanımı iki kişilik ayarlayıp küçük kaplarda dört kişilik olacak halde hisse ettim
Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı