AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aysun Kocatepe Bir Naz Bir Naz Olmaz Ki Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Aysun Kocatepe Bir Naz Bir Naz Olmaz Ki
Aysun Kocatepe Bir Naz Bir Naz Olmaz Ki Şarkı Sozleri
Bakışların sarılmış
Bakışlarıma işte
Yureğim kilitlenmiş
Kalbimin ritmine
Seviyormusun desem
Bir naz bir naz olmazki
Boylede yapılmazki
Deli ane gonlum
Boylede harcanmaz ki
Ah neden kacıyorsun
Şu sevdalı gonlumden
Bak bir bilmece oldu
Bu aşk senin yuzunden
Ozluyor musun desem
Bir naz bir naz olmazki
Boylede yapılmazki
Deli ane gonlum
Boylede harcanmaz ki
Elbette biliyorum
Beni cok sevdiğini
Gozlerinden okunur
Bana hissettikleri
Seviyor musun desem
Bir naz bir naz olmazki
Boylede yapılmazki
Deli ane gonlum
Boylede harcanmaz ki

"Aysun Kocatepe - Bir Naz Bir Naz Olmaz Ki" şarkısının sözlerine göz attığımızda, aşkın karmaşıklığını ve duygusal iniş çıkışlarını anlatan bir hikayeyle karşılaşıyoruz. Şarkının her bir dizesi, bir aşıkın içsel çatışmalarını ve karşılıklı duyguları ifade etmeye çalışıyor.

Sözlerdeki anlatım tarzıyla aşkın bazen karmaşık ve anlaşılmaz olduğu vurgulanıyor. Karşıdaki kişiye olan duygularını ifade etmeye çalışan şarkı kahramanı, çelişkili duygular içinde sürekli bir arayış içinde gibi görünüyor.

Şarkının nakaratında ise "Bir naz bir naz olmaz ki, böyle de yapılmaz ki, deli ane gönlüm böyle de harcanmaz ki" cümleleriyle aşkın zorluğu ve karmaşıklığı vurgulanıyor. Karşıdaki kişinin kararsız tavırları ve tutarsız davranışlarıyla başa çıkmaya çalışan aşık, duygularını net bir şekilde ifade etmekte zorlanıyor.

Genel olarak, şarkı duygusal bir içeriğe sahip olmakla birlikte, aşkın güzellikleriyle birlikte zorluklarını da yansıtmaktadır. Aysun Kocatepe'nin yorumuyla bu duygusal hikaye dinleyicilere dokunmayı başarıyor.

Geri