AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aysun Kayacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
1979

Ülke
Türkiye

1979 yılında doğdu.
15 yaşında çalışmaya başlayan Aysun Kayacı, uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra 2000’li yıllarla birlikte oyunculuğa soyundu. 2000 yılında Zehirli Çiçek adlı dizi de rol aldı. 2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı. 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol aldı. Kısık Ateşte 15 Dakika adlı Sinema filminde oynadı. 2007 yılında Pepsi Max’ın reklam filminde oynadı.
Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuyan Kayacı, oyunculuğun yanı sıra NTV’de yayınlanan “Haydi Gel Bizimle Ol” adlı televizyon programında sunuculuk deneyiminin ardından “Doktorlar” dizisinde rol aldı.

Aysun Kayacı, 1979 yılında Türkiye'de doğmuştur. Kariyerine 15 yaşında başlayan Kayacı, uzun süre mankenlik yapmıştır. 2000'li yılların başında oyunculuk kariyerine adım atan Kayacı, 2000 yılında Zehirli Çiçek adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Mankenlik kariyerinde de başarılı olan Aysun Kayacı, 2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni seçilmiştir. Daha sonra 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar ve 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol almıştır. Sinema dünyasında da yerini alan Kayacı, Kısık Ateşte 15 Dakika adlı filmde de rol almıştır. Ayrıca 2007 yılında Pepsi Max'ın reklam filminde de yer almıştır.

Eğitim hayatına da önem veren Aysun Kayacı, Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nde eğitim almıştır. Aynı zamanda televizyon dünyasında da yerini alan Kayacı, NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" adlı programda sunuculuk yapmış ve "Doktorlar" dizisinde de rol almıştır. Çeşitli projelerde yer alarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

Geri