AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aysun Kayaci su an nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aysun Kayacı şu an nerede?​

Aysun Kayacı, Emre Aşık ile yıllar önce magazin gündeminden düşmeyen bir aşk yaşamıştı. İkilinin çalkantılı ilişkisi yedi yıl sürmüştü. 27 Ekim 2012’de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, medyadan uzak bir şekilde Londra’da yaşamını sürdürmekte.
Aysun Kayacı şu anda ne iş yapıyor?
MankenOyuncuTelevizyon SunucusuAysun Kayacı/Meslekleri
Aysun Kayacının kocası kim?
Efe KapancıAysun Kayacı / Koca (e. 2012)

Aysun Kayacı kaç yaşında öldü?​

43 yaşında (20 Mayıs 1979)Aysun Kayacı / Yaş
Aysun Kayacı ne zaman evlendi?
27 Ekim 2012 (Efe Kapancı)Aysun Kayacı / Evlilik tarihi
Aysun Kayacı son hali nerede yaşıyor?
2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen ve uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilenen Aysun Kayacı’nın babasının cenazeye katılmadığı görülürken, Selahattin Kayacı’nın yakınları ve arkadaşları katıldı. 27 Ekim 2012’de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Aysun Kayacı Londra’da yaşıyor.
KÜÇÜK yaşta mankenliğe başladığı için üniversite öğrenimine geç başlayan 30 yaşındaki Aysun Kayacı, Yeditepe Universitesi Fen Edebiyat Fakultesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu… Beş yıldır geceli gündüzlü hem çalışıp hem de okuduğunu belirten Kayacı, okulun yıllığı için çektirdiği fotoğrafları gazetecilerle paylaştı.
Aysun Kayacı nasıl ünlü oldu?
Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 2000’li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı. 2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri’nde “Yılın En İyi Mankeni” ödülünü aldı.
Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?
“Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” diyen Aysun Kayacı, 21 yıl sonra ilk kez konuştu. 20 yaşındayken katıldığı programda “Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” dediği için eleştirilmeye devam eden Aysun Kayacı pişman oldu. “Yeter artık düşsünler yakamdan” diyerek isyan eden Kayacı, “Söylediğim an pişman oldum.

Aysun Kayacı kaç cocugu var?​

Bir kız çocuğu dünyaya getiren Aysun Kayacı’nın, şu sıralar Dubai’de olduğu konuşuluyor.
Aysun Kayacı kaç yaşında?
Aysun Kayacı eşi Efe Kapancı kim?
Efe Kapancı bir dönemin en popüler mankenlerinden Aysun Kayacı’nın eşidir. Rol aldığı efsane dizi Doktorlar ile de yıldızını pekiştirmişti. 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, kendisine yepyeni bir düzen kurmuş ve mesleğini bırakıp eşi ile İngiltere’ye yerleşmişti.

Aysun Kayacı hangi okul mezunu?​

2009’da Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nü bitirdi. Dizi oyunculuğuna devam etse de ağırlıklı olarak, NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı televizyon programında sunuculuk yaptı. Ayrıca aynı yıllarda Haldun Dormen ile birlikte özel bir kanalda şarkı yarışması sunuculuğu yaptı.
Aysun Kayacı hangi okulu bitirdi?
Yeditepe ÜniversitesiAysun Kayacı / Üniversite
Aysun Kayacı ne dedi?

Geri