AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aysun kayacı biyografi

haberci

Yeni Üye
Aysun kayacı Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı Uzun süre mankenlik yaptıktan sonradan 2000'li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı
2004 yılında 12 MGD Altın Nesnel Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Gürültüsüz Gemiler adlı dizilerde rol aldı Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde de şarkıcı rolü oynadı 2007 2008 yıllarında bir içecek firmasının ses getiren filminde oynadı
da Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü ’nü bitirmiştir Dizi oyunculuklarına devam etse de yük olarak derhal NTV ’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı televizyon programında sunuculuk yapmaktadır Keza Haldun Dormen ile birlikte özel bir kanalda şarkı yarışması sunuculuğu yapmaktadır
27 Mart 2008 tarihinde sözkonusu programda, ve George Orwell'in Hayvanlar Çiftliği romanındaki domuz karakterine söylettiği: Hepimiz eşitiz fakat ben herkesten daha eşitimsözlerine gönderme yaparak: Bu ne biçim demokrasi? Benim verdiğim oy ile ayaktakımının, dağdaki çobanın oyu eşdeğer olabilir mi?sözleri yüzünden Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak ve avukatı Hacı Orhan göre hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve Basın Yoluyla Hakaretsuçundan Türk Ceza Kanunu 301 maddesinden dava açılması istenmiştir
Aysun kayacı resimleri
*

Aysun Kayacı'nın kariyerindeki başlangıç hikayesi oldukça ilginç. 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladığı mankenlik kariyerinde uzun süre çalıştıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa adım atmıştır. Zehirli Çiçek dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Kayacı, 2004 yılında 12 MGD Altın Nesnel Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni ödülüne layık görülmüştür.

Oyunculuk kariyerinde de başarılı işlere imza atan Aysun Kayacı, Çat Kapı, Doktorlar, Gürültüsüz Gemiler gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde şarkıcı rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır. 2007-2008 yıllarında bir içecek firmasının reklam filmindeki performansıyla da ses getirmiştir.

Eğitim hayatına da önem veren Kayacı, Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine devam ederken aynı zamanda televizyon programlarında da yer almıştır. NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı programda sunuculuk yapmış ve Haldun Dormen ile birlikte özel bir kanalda şarkı yarışması sunuculuğu üstlenmiştir.

Aysun Kayacı'nın 2008 yılında yaşadığı olay ise oldukça ilginçtir. Bir televizyon programında George Orwell'in Hayvanlar Çiftliği romanındaki domuz karakterine referans vererek demokrasiyi sorgulayan sözleri nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve Türk Ceza Kanunu 301 maddesinden dava açılması istenmiştir.

Bu bilgiler ışığında Aysun Kayacı'nın kariyerinin çeşitliliği ve olayların iç içe geçtiği ilginç anılarla dolu olduğunu söyleyebiliriz. Resimlerini de internet üzerinden kolaylıkla bulabilir ve kariyerini görsel olarak da inceleyebilirsiniz.

Geri