Ayso nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ayşo nereli?​

İzmirli AYŞO ve PAU nun Muhteşem Hikayesi. – YouTube. İzmirli AYŞO ve PAU nun Muhteşem Hikayesi.
Pau ve ayşo ya ne oldu?
İki tarafın da kazandığı bir durumdu: Ayşo başını sokacak temiz bir yuva bulmuş, Pau da o esnada 1 milyon takipçiye ulaşmıştı. Ben de çok eğlenerek ve severek takip ediyordum. Gel zaman git zaman Pau ile Ayşo’nun arası açıldı ve yollarını ayırdılar. Pau zaten müzisyen, elinde mesleği var, hayatına devam ediyor.
Pau Ayhan ayşo kimdir?
1 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen PAU’nun gerçek adı Ayhan Ulu’dur. İzmir’in Bornova ilçesinde doğan Pau, aslen Karslı Azeri Türklerinden olan bir sanatçıdır. Bir kız kardeşi ve birerkek kardeşi bulunmaktadır. Müzisyen bir babanın oğlu olan Ayhan Ulu, Ege Üniversitesi Konservatuvar mezunudur.

Pau kaç adet müzik aleti çalıyor?​

Konservatuvar mezunu olan Pau, klavye, akordıon, ney, gitar, vurmalı çalgılar gibi çoğu müzik aletlerine hakimiyet kurabilmektedir ve hali hazırda bestekardır 100’e yakın bestesi ile projelendirilmiş, 35 e yakın klibi ile birlikte single vardır ve bunlar dijital platformlardada bulunmaktadır.
Pau kimdir ne mezunu?
Müzisyen bir babanın oğlu olan Ayhan Ulu, nam-ı diğer PAU, Ege Üniversitesi Konservatuvar mezunu.
Pau hangi üniversite?
Pamukkale Üniversitesi, 1992 yılında Denizli’de kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.
Semt/Mah olarak Çamlaraltı Mh. ve Denizli Merkez ilçesine bağlıdır. Pamukkale Üniversitesi haritası Denizli ili içinde nerede olduğu haritada gösterilmektedir. Pamukkale Üniversitesi posta kodu 20070, Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 450 metredir.
Pamukkale Üniversitesi nasıl bir yer?
Batı ucunda Aydın – Manisa, kuzeyde Uşak, güneyde Muğla ve doğuda da Afyon ve Burdur ile sınırı bulunan Denizli Ege Bölgesinin tam kalbindedir denebilir. Ilıman iklimi, bol yeşil alanları, tarihi ve kültürel dokusu ile ülkemize değer katan Denizli aynı zamanda ticaret ve sanayide de önemli bir şehrimizdir.
Pamukkale Üniversitesi Denizli merkezde mi?
Pamukkale Üniversitesi’nin Denizli merkezde yer alan 18.000m2’si açık, 265.750 m2’si kapalı olmak üzere toplam 283.750 m2 alanda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüğü Kınıklı Yerleşkesi’nde 24 saat boyunca öğrencilerin hizmetine açık modern bir kütüphane, ders dışında sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri kapalı …

Denizli Üniversite hangi ilçede?​

Pamukkale Üniversitesi 37.739719 enlem ve 29.100763 boylamda yer almaktadır. Pamukkale ilçesine bağlıdır. Pamukkale Üniversitesi haritası Denizli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.
Denizli Üniversite hangi semtte?
Pamukkale Üniversitesi 37.743015 enlem ve 29.104900 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Çamlaraltı Mh. ve Denizli Merkez ilçesine bağlıdır.
Denizli yaşanacak bir yer mi?
Genç nüfusun fazla olduğu bu şehir memurlar tarafından da tercih edilen şehirler arasındadır. Eğitim ve sağlık hizmetlerinin gelişmiş olması, birçok aktivitenin bulunması ve iklimi gibi birçok pozitif özelliği bulunan şehir, Denizli’de Memur Olmak isteyenlere daha da cazip gelir.

Denizli Pamukkale Üniversitesi hangi semtte?​

Pamukkale Üniversitesi 37.743015 enlem ve 29.104900 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Çamlaraltı Mh. ve Denizli Merkez ilçesine bağlıdır. Pamukkale Üniversitesi haritası Denizli ili içinde nerede olduğu haritada gösterilmektedir.

Geri