Aysbergli Tavuk Salatası Tanımı İçin Malzemeler
700 gram tavuk bonfile
1 tane aysberg
2 diş ezilmiş sarımsak
1 çorba kasesi mısır
3 su bardağı yoğurt
5 yemek kaşığı mayonez
2 çay kaşığı tuz
Aysbergli Tavuk Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk eti 35-40 dakika haşlanır.Soğumaya bırakılır.
Aysbergler doğranır.
Soğuyan tavuk eti küçük modüllere ayrılır.
Aysberg, mayonez, yoğurt, mısır, tavuk eti, sarımsak karıştırılır.
Tuz eklenir ve servise hazır.
Aysbergli Tavuk Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
700 gram tavuk bonfile
1 tane aysberg
2 diş ezilmiş sarımsak
1 çorba kasesi mısır
3 su bardağı yoğurt
5 yemek kaşığı mayonez
2 çay kaşığı tuz
Aysbergli Tavuk Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk eti 35-40 dakika haşlanır.Soğumaya bırakılır.
Aysbergler doğranır.
Soğuyan tavuk eti küçük modüllere ayrılır.
Aysberg, mayonez, yoğurt, mısır, tavuk eti, sarımsak karıştırılır.
Tuz eklenir ve servise hazır.
Aysbergli Tavuk Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı