AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ayrılık Mektubu Örnekleri

haberci

Yeni Üye
Ayrılık Mektupları
Sevgiliye ayrılık mektubu
Ayrılık Mektubu Örnekleri
Bir tanem;
Ayrılık da bir parçası mıdır aşkın? O zaman bedenler ayrılırken, bu emre asi kalbin haykırışları niye? Ayrılık sonu mudur aşkın? O zaman sonsa, daha çok bağlanmanın anlamı ne? Ayrılık mıdır aramıza giren? O süre isyan etmenin anlamı ne? İmkansız olandır bitmez tükenmez aşk! O zaman bu ayrılığı kabullenememenin sebebi ne?
Evet ayrılıyoruz, fakat şunu diğer taraftan kalbim anlasa Bedenim senden uzaklaştıkça, kalbim sana daha fazla bağlanmasa Sevgimin bitmesi gerekirken, o bir devin haykırışı gibi çoğalıp yankılanmasa olmaz mı birtanem?
Ilk anımızı hatırlıyorum Sevgini kazanabilmek için elimden geleni yapmıştım Seni ilk gördüğümde bir bebek değin mutlu ve huzurluydum Oturduğumuz masada aleyhinde tarafta sen, bu tarafta sevginin şaşkınlığı ile tir tir titrek o ufak çocuk bendim Seni lik öptüğümde duyduğum utanç kutsallaştırmıştı her öpücüğümüzü Tenine dokunmak bile beni öldürmeye yetecek değin coşku vericiydi o gün Gülücükler yetersiz olmuyordu yüzümden Dünya değil olmuştu saki, yalnızca sen vardın Sen yeniden Şu Anda benden uzaktasın Aşk görevini yaptı ve zaman doldu birtanem Ne çabuk geçti o iki senelik saniyeler Yok tenine değmek, hayaline ulaşamıyorum artık Çırpındıkca batıyorum adeta Hayata küstüm çünkü beni senden, seni benden çaldı Acımasız bir bedenle, anlamsız, anadan doğma besbelli bıraktı beni hayat
Ayrılan sevda yolunu peşine düşüp takip ederken, gül bahçelerinin kokuları, kelebeklerin rehberliği eşliğinde ebedi sevgiyi bulma yolunda, mutlu bir şekilde yürümeni dilemeyi fazla isterdim
Ayrılık Mektubu 2
Konuşmak çare etmiyor biliyorumSözlerimin bu değin yararsız ve önemsiz olduğu bir zamanı hiç yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin yaşam dersi için sana teşekkür ederimBundan sonra bende artık senin gibi olacağım Yüze Gülücü sevda sözcüklerim defalarca seninle olacakCanım böylece yanıyor, içim böylece acıyorki Ne yaptım sana anlamadım bunları haketmek içinHiç mi sevmemiştin beni söyleSenin için neleri feda ettim bir bilsen
Fakat hiç bir vakit bilemeyeceksin
Her şey düzeldi derken doğrusu herşeyi bitirmişiz
Yolumuz ayrılıktan yanaymış sevgiliYaprakları sararmış bir ağaç gibiyimŞimdi gözlerim anlamsız abes bakıyor uzaklara
Susuyorum bundan böyle
Hiç Konuşmamak Üzere
Sana bir sözcük bile etmeyeceğim
Özleyeceksin Sesimi
Duyamayacaksın Tenimin Kokusunu
Ve Ben Bu Gece Ebedi Olacağım
Seninle Benzer Toprakta Bile Olmayacağım
Seni seviyorum diyordun, Sensiz Yaşayamam Diyordun
Gerçekten Sen Hep Bensiz Yaşamışsın
Ve Beni Hiç Lakin Hiç Sevmemişsin
Belliki Sana BirŞey Verememiş
Ve Seni Hiç Mutlu Edememişim
Bende Bulamadığın Mutluluğu Bulman Dileğiyle
ALINTI *

Sevgiliye ayrılık mektubu yazmak hiç kolay değil, her kelime yürekten gelmeli ve içinde hissedilen duyguları doğru ifade etmelidir. Aşağıda verdiğiniz ayrılık mektubu örneklerine verdiğiniz duygusal yanıtları göz önünde bulundurarak size birkaç öneride bulunabilirim.

1. Aşk ve ayrılık ilişkisi: Aşk gerçekten de ayrılığın bir parçası mıdır? Belki de aşk her iki durumu da içinde barındırır. Ayrılık aynı zamanda aşkın bir parçası olabilir, çünkü sevdiğiniz biriyle ayrı kalmak zorunda kaldığınızda içsel bir acı hissedersiniz. Ancak bu ayrılık, sevginizi sarsmamalı, aksine daha da güçlendirmelidir.

2. Sevgi ve zaman: Sevgi sonsuzluğa kadar sürebilir ama bu sonsuzluk bazen ayrılıkla da karşılaşabilir. Belki de ayrılık, sevginizi daha çok hissettirebilir ve daha da değerli kılabilir.

3. İlk anı hatırlamak: İlişkinizin başlangıcını hatırlamak duygusal bir anı olabilir. Bu anları hatırlamak, geçmişe olan bağlılığınızı ve sevginizi taze tutabilir. Ancak bu anıları sürekli hatırlamak yerine onları sevgi dolu bir şekilde anımsamak daha sağlıklı olabilir.

4. Kendi yolunuza gitmek: Ayrılık acı verici olsa da bazen iki insanın ayrı yolları seçmesi en doğru karar olabilir. Susmak ve ayrılığı kabullenmek, bazen en iyisidir. Karşılıklı olarak birbirinize zaman vermek ve kendinizle baş başa kalmak, yeni başlangıçlar için de fırsat sunabilir.

Unutmayın, ayrılık her ne kadar zor ve acı verici bir süreç olsa da, zamanla kabullenme ve iyileşme sürecine girersiniz. Önemli olan kendinize ve karşınızdaki insana saygı duymaktır. Ayrılıkların ardından yeni başlangıçlara hazır olabilir ve daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Umarım bu öneriler size yardımcı olur.

Geri