SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Ayran Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kavanoz yoğurt
1 su bardağının yarışı tel şehriye
1 tane yumurta
5 su bardağı su
Ayrı bir sos tencerenin içine
1 er tatlı kaşığı tuz
Nane
Reyhan
İsteğe bağlı kekik
Pul biber
Ayran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım kavanoz yoğurdu yumurtayı birazcık tuzu blandırda çırpıp, tencereye koyuyoruz.
Biraz kaynadıktan sonra 5 su bardağı suyu ek edip pişmeye bırakıyoruz.
Bir sos tenceresine şehriye biraz kızartıyoruz.
Ardından baharatları katıp, yoğurdun içine ek edip, pişmeye bırakıyoruz şimdiden afiyet olsun
Ayran Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kavanoz yoğurt
1 su bardağının yarışı tel şehriye
1 tane yumurta
5 su bardağı su
Ayrı bir sos tencerenin içine
1 er tatlı kaşığı tuz
Nane
Reyhan
İsteğe bağlı kekik
Pul biber
Ayran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım kavanoz yoğurdu yumurtayı birazcık tuzu blandırda çırpıp, tencereye koyuyoruz.
Biraz kaynadıktan sonra 5 su bardağı suyu ek edip pişmeye bırakıyoruz.
Bir sos tenceresine şehriye biraz kızartıyoruz.
Ardından baharatları katıp, yoğurdun içine ek edip, pişmeye bırakıyoruz şimdiden afiyet olsun
Ayran Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı