Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ayna grubu nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ayna grubu nereli?​

Ayna (müzik grubu)

Ayna oldu mu?​

Ayna grubunun eski üyesi olarak bilinen solist Cemil Özeren 20 Kasım 2012 günü bir süredir tedavisini gördüğü siroz hastalığı nedeniyle ölmüştür.
Ayna grubunda kimler var?
Bu albümün geliriyle Can Güney, Cemil Özeren, Alper Çakır, Ayhan Öztoplu ve Murathan Araz ile beraber kurduğu Ayna grubunun stüdyo masraflarını karşıladı. Erhan Güleryüz’ün solisti olduğu Ayna grubu “Gittiğin Yağmurla Gel” ile dikkat çekti ve Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde “En İyi Grup Ödülü”nü aldı.

Ayna grubunun solisti neden gözlük takıyor?​

Asla imaj çalışması yapmıyoruz. Gözlükleri sadece rahatlık için takıyoruz. Popülaritenin kötü taraflarından etkilenmemek için. Sokakta tanınmamak için yani.

Ayna ne zaman öldü?​

Bir yıldır karaciğer yetmezliği tedavisi gören ve 20 gündür tedavi gören sanatçı Cemil Özeren, dün gece başka bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Özeren, bugün saat 11.45’te hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Ayna Grubu solisti Erhan Güleryüz, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Ayna kel neden öldü?
Biliyorsunuz, bir dönem fırtına gibi esen Ayna grubundan Cemil Özeren, sirozdan yoğun bakıma kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı olan; alkol batağına saplanmış olduğu ve hastaneye beş parasız şekilde getirildiği iddiasıydı.
Cemil Özeren Kimdir? Cemil Özeren (d. 28 Mayıs 1966, Bandırma – ö. 20 Kasım 2012; Bahçelievler, İstanbul), Türk müzisyen, rock şarkıcısı. 1966 yılında Bandırma’da dünyaya gelen Özeren, üniversite eğitimini İzmir’de tamamlamıştır.
Büyükçekmece Mezarlığı, BüyükçekmeceCemil Özeren / Defnedildiği yer
Ayna neden dagildi?
‘BENSİZ AYNA OLMAZ’ Özeren’e, 7 – 8 yıl zirvede götürdükleri ‘Ayna’nın ne zaman ve neden dağıldığını sorduk, şunları söyledi: “Ayna dağıldı. 1.5 yıl önce bitmişti zaten. Ben istemiyordum, Erhan da istemedi, bıraktık. Hayırlısıyla grubu dağıttık.

Erhan Güleryüz kör mü?​

sadece ben mi böyle düşündüm bilmiyorum ama güneş gözlüklerinden dolayı küçükken hep böyle zannettiğim durumdur. +1’imle katıldığım eylem. kör olmadıklarını öğrendiğimde yaşadığım şoku darbe olduğunu gördüğümde yaşamamıştım.

Ayna grubu kaç yılında dağıldı?​

Solisti olduğu Ayna’nın dağıldığını söyleyip birlikte ortak projelere imza atmayı önerdiği yapımcıdan aldığımız bilgileri 4 Nisan 2003’te ‘Ayna çatladı’ diye haber yaptığımızda, “Bu haber yalan. Ayna dağılmadı” diyen Güleryüz, birkaç ay önce tek başına albüm çıkardı.
Erhan Güleryüz kaç yaşında?
56 yaşında (13 Ocak 1966)Erhan Güleryüz / Yaş

Ölünce Sevemezsem Seni ne zaman çıktı?​

1997Ölünce Sevemezsem Seni / Çıkış tarihi

Geri