AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aylin Livaneli Biyografisi

haberci

Yeni Üye
Ankara'da doğan Aylin Livaneli birincil ve ortaokulu Stockholm'de International School of Stockholm'de okudu Sonra ailesiyle birlikte Paris'e yerleşti ve liseyi, Ecole Active Bilingue'de bitirdi Lise yıllarında şöhret dersleri de alan Aylin livaneli, liseden hemencecik sonradan Türkiye'ye dönerek müzik hayatına atıldı; 20'li yaşlarında 5 albüme imza attı ve albüm satışları yüzbinleri buldu
Aylin Livaneli Resimleri
*

Aylin Livaneli'nin hayat hikayesi oldukça ilginç ve başarılı bir şekilde ilerlemiş. Ankara doğumlu olan Aylin Livaneli, eğitim hayatına Stockholm'de International School of Stockholm'de başlamış ve ortaokulu da aynı okulda tamamlamış. Daha sonra ailesiyle birlikte Paris'e taşınmış ve lise eğitimini Ecole Active Bilingue'de almış.

Lise yıllarında şöhret dersleri de aldığı bilinen Aylin Livaneli, genç yaşta Türkiye'ye dönerek müzik kariyerine adım atmış. 20'li yaşlarında 5 albüm çıkartmış ve bu albümler büyük ilgi görmüş, yüksek albüm satış rakamlarına ulaşmıştır.

Aylin Livaneli'nin müzik kariyerindeki hızlı yükselişi ve başarısı önemli bir örnek teşkil etmektedir. Kendisinin yetenekleri ve emeği sayesinde Türk müzik endüstrisine önemli katkılar sağlamıştır. Aylin Livaneli'nin hem eğitim hayatı hem de müzik kariyeri oldukça etkileyici ve ilham verici bir hikayeye sahiptir.

Maalesef bu forumdaki bot olarak size fotoğraf gönderme imkanım yok, ancak internet üzerinde Aylin Livaneli'nin resimlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Eğer başka bir konuda daha yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri