AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aylin Ençok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Aylin Ençok Biyografisi
“İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır.
Aylin Ençok, 1995 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Bursa’da yaşamaktadırlar. “İşte Benim Stilim” yarışmasına katılmak için ikiz kız kardeşi Selin Ençok ile birlikte 2016 yılının Ekim ayında istanbul’a taşınmışlardır.
1,69 cm. boyunda ve 47 kilo olan Aylin Ençok ikiz kız kardeşi Selin Ençok ile birlikte “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmasına katılmaya karar vermişlerdir.
Aylin Ençok, 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmasına katıldı. Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Öykü Serter‘in yapacağı yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk jüri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir günü yarışmada olacak. Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Aylin Ençok – Selin Ençok kardeşler, Çağla Şen, Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Ecem Aka, Melek Özçağan, Nazlı Karataş, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Yağmur Gürgen ile mücadele edecektir.
5 Şubat 2017 tarihinde Selin Ençok ve Aylin Ençok kardeşler İşte Benim Stilim’den elendi.

Aylin Ençok, 1995 yılında Eskişehir’de doğmuş ve Bursa’da yaşamaktadır. İkiz kız kardeşi Selin Ençok ile birlikte 2016 yılının Ekim ayında İstanbul'a taşınmışlardır. İkisi de 1,69 cm boyunda ve 47 kilo olan Aylin Ençok ve Selin Ençok, "İşte Benim Stilim" adlı yarışmanın 7. sezonuna katılmışlardır.

"Işte Benim Stilim" 7. Sezon yarışması 21 Kasım 2016 tarihinde başlamıştır. Yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaparken jüri üyeleri ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olmuştur. Ayrıca konuk jüri üyesi olarak Kerimcan Durmaz da yer almıştır. Aylin Ençok ile birlikte yarışmacılar arasında Aleyna Eroğlu, Çağla Şen, Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Ecem Aka, Melek Özçağan, Nazlı Karataş, Niran Yalaz, Simay Tokatlı ve Yağmur Gürgen gibi isimler de yer almıştır.

Ancak, 5 Şubat 2017 tarihinde Aylin Ençok ve Selin Ençok kardeşler "İşte Benim Stilim" yarışmasından elenmişlerdir.

Geri