AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aykut Coskun hangi hastanede?

Editör

Yeni Üye

Aykut Coşkun hangi hastanede?​

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eğitim kadrosunda görev yapmıştır. Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde Yardımla Üreme ve Tüp bebek sertifikasyonunu tamamlamıştır . Kurucusu olduğu Feminart Üreme&Kadın Sağlığı Kliniği’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak hizmet vermek vermeye devam etmektedir.

Prof Dr Aykut Coşkun Kimdir?​

Prof Dr Aykut Coşkun Kimdir?
Aykut Coşkun, 1967 yılında Samsun’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur. SSK Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde ihtisasını tamamladıktan sonra Gümüşsuyu Asker Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde askerlik görevini yaparak, T.C.S.B.

Mehmet Müezzinoğlu hangi hastanede?​

Mehmet Müezzinoğlu hangi hastanede?
Vatandaşlığa müraacatı sırasında talep ettiği “Müezzinoğlu” soyadını aldı. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları alanında ihtisas yaptı.

Betül nalbant kimdir?​

1982 İstanbul doğumlu Op.Dr. Betül Nalbant, İlk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladı. Liseyi Çapa Fen Lisesi’nde 2000 yılında bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2006 yılında mezun olarak Tıp Doktoru Ünvanı aldı.

Dr Ahmet Doğruöz kimdir?​

Dr Ahmet Doğruöz kimdir?
Doğruöz, 2010-2015 tarihlerinde İzmit Kadın Doğum Merkezi’nin kuruculuğunu da üstlenerek burada hasta muayenelerine devam etti. Özel Cihan Hastanesi’nin ortakları arasında da yer alan Doğruöz, evli ve 2 çocuk babası. Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 2.172.874 gösterim gerçekleşti.

Firdevs Şekerci Baran kimdir?​

Firdevs Şekerci Baran kimdir?
Dr. Firdevs Şekerci Baran kimdir? 1985 yılında Elazığ’da doğdu. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2009-2014 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD’da uzmanlığını aldı.
Ziya Müezzinoğlu yaşıyor mu?​
13 Haziran 2020Ziya Müezzinoğlu / Ölüm tarihi ve yeri

Mehmet Müezzinoğlu kaç yaşında?​

Mehmet Müezzinoğlu kaç yaşında?
67 yaşında (9 Ocak 1955)Mehmet Müezzinoğlu / Yaş

Ahmet Doğruöz hangi hastanede?​

Ahmet Doğruöz hangi hastanede?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Bahar astepe kimdir?​

Evli ve 3 çocuk annesiyim. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2010 yılında İstanbul Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladım.

Aykut Coşkun hangi hastanede sorusunun cevabı başlıkta belirtilmişti. Aykut Coşkun, Feminart Üreme&Kadın Sağlığı Kliniği'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Prof. Dr. Aykut Coşkun hakkında verilen bilgilere göre kendisi 1967 yılında Samsun'da doğmuş, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olup, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde görev yapmış ve Feminart Üreme&Kadın Sağlığı Kliniği'ni kurmuştur.

Mehmet Müezzinoğlu'nun hangi hastanede olduğuyla ilgili bir açıklama bulunmamaktadır.

Dr. Ahmet Doğruöz'ün hangi hastanede olduğu sorusuyla ilgili olarak verilen bilgiye göre kendisi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Bahar Astepe'nin kim olduğu ve hangi hastanede olduğu üzerine detaylı bilgiler yer almaktadır. Bahar Astepe, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, İstanbul Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Evli ve 3 çocuk annesidir.

En son olarak, Ziya Müezzinoğlu hakkında verilen bilgiye göre ölüm tarihi ve yeri 13 Haziran 2020 olarak belirtilmiştir.

Geri