- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ayedaş abonelik işlemleri nerede yapılır?
İşlemlerinizi Ayesaş Enerjisa müşteri merkezlerinde tamamlayacaksınız. Ayesaş Enerjisa’nın İstanbul’da toplam 17 ilçede müşteri merkezi bulunmaktadır. Size en yakın müşteri merkezini Ayesaş’ın internet sitesinden ya da 444 4 372 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.Ayedaş hangi bölge?
14. dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), İstanbul Anadolu Yakası şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 4.997.548 nüfusa sahiptir. AYEDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.Pendik hangi elektrik?
Türkiye’de tüketilen toplam elektrik enerjisinin önemli bir kısmının dağıtımında pay sahibi olan Ayedaş (İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.), İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda yer alan ilçeler kapsamındaki elektrik dağıtım şebekesi, inşa, bakım ve işletme faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ayedasin sahibi kim?
Sabancı Holding ve E.ON iştiraki olan AYEDAŞ, kurumsal çalışma anlayışı, uzun vadeli enerji piyasası vizyonu ile kullanıcılarına yüksek düzeyde hizmet kalitesi sunmayı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı hedeflemektedir.Elektrik aboneliği nerelerde yapılır?
Elektrik abonelik başvurusunu, tüketim noktasının bağlı bulunduğu bölgedeki görevli tedarik şirketine yapmanız gereklidir. Bunun için size en yakın müşteri hizmet merkezine gidebilirsiniz.Enerjisa yeni abonelik nasıl yapılır?
Hizmet noktalarımızda yapacağınız işlemlerinize öncelik verilmesi için Enerjisa Online Hizmetler Merkezinden, Enerjisa Mobil uygulamamızdan ya da 444 4 372’den randevu alın. Sizin için en uygun gün ve saati seçtikten sonra randevu bilgileriniz size SMS ya da e-posta olarak gelecektir.
Enerjisa Ayedaş neresi?
İstanbul ilinin Anadolu yakasındaki ilçelerini kapsayan AYEDAŞ Bölgesi’nde faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) ve Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş(AYESAŞ).186 neden arıyor?
186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır. 186 Elektrik Arıza Neden Arar? Elektrik arızaları, kesintileri, çalışmalar, sayaç ile ilgili talepler, genel aydınlatma ve buna benzer teknik destek yardımları için kişiler 186 elektrik çağrı merkezi numarasını arayabilir.Ayedaş mı Ayesaş mı?
“anadolu yakası elektrik perakende satış a.ş.” gibi gudik bir uzun hali olan ayedaş’ın perakende elektrik satış firması. istanbul anadolu yakasındaki ev ve işyerlerine elektrik satar. isminin aesaş mı “istanbul aesaş” mı olduğu meçhul olup, yeni bastırdıkları faturalar tuvalet kağıdından hallicedir.
186 numarasi nedir?
Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.Murat Pınar kimdir?
Murat Pınar, Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezunu olmuş ve MBA diplomasını London School of Commerce & University of Wales’ten almıştır. Murat Pınar, 2015 itibarıyla Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü olarak atanmıştır.Ayedaş Genel müdür?
Genel Müdürü İsmail Hakkı Yağcıoğlu, Bölge Müdürü Erkan Bilgen, Müşteriler Tarafı Bölge Müdürü Muhsin Kurt ile Kurumsal İlişkiler Müdürü Berkan Karakurt bulundular.