AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aydin Aytac oldu mu?

Editör

Yeni Üye

Aydın Aytaç oldu mu?​

Derneğimizin Onursal Üyesi, duayen hocalarımızdan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aydın AYTAÇ hocamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Aydın Aytaç kaç yaşında?​

23 Nisan 1931, İstanbul doğumluyum.

Prof Dr Cevat Yakut kim?​

Prof Dr Cevat Yakut kim?
Adı 22 yıldır başhekimliğini yaptığı Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’yle özdeşleşen kalp damar cerrahı Prof. Dr. Cevat Yakut, bugün yapılacak bir törenle emekliliğe ayrılıyor. 67 yaşındaki Yakut, Koşuyolu Kalp ve Araştırma Hastanesi’nin kurucularından.

Kartal Koşuyolu kalp Hastanesi Başhekimi kimdir?​

Sabah Gazetesi Sağlık Editörü Didem Seymen sordu, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Başhekimi Prof Dr. Kaan Kırali yanıtladı.

Prof Dr Aydın Aytaç nerede çalışıyor?​

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Kalp Cerrahisi Departmanı’nda görevime devam ederken, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı bir Vakıf Hastanesi olarak hizmete giren Florence Nightingale Hastanesi’nde de Kalp-Damar Cerrahisi Bölümü’nü kurdum ve orada da ameliyatlar yaptım.

Prof Aydın Aytaç kimdir?​

Prof Aydın Aytaç kimdir?
Avrupa Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği’nin 9’uncu şeref üyesi seçilen Prof. Dr. Aydın Aytaç, alanında uluslararası düzeyde birçok ilke imzasını atan saygın bir bilim adamı. Aytaç, 1962’de kalp ve akciğer makinesiyle çocuk ve erişkinlerde Türkiye’de ilk seri açık kalp ameliyatlarını başlatmıştı.

Prof Dr Öztekin Oto kimdir?​

Birçok başarılı kalp nakli ameliyatına, pediatrik kalp-akciğer nakillerine imza atmış olan Prof. Dr. Öztekin Oto, Türkiye’de ilk kez kalp akciğer naklini yapan doktor olarak tanınıyor. Oto, son iki yıldır başkanı seçildiği derneğin yönetiminde yer alıyordu.

Prof Dr Cevat Kırma kimdir?​

Doç. Dr. Cevat Kırma Kardiyoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Kaan Kıralı kimdir?​

Kaan Kıralı kimdir?
Mehmet Kaan Kırali; Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Profosör Doktor, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi oldu. Profösor Kağana Kırali 1966 yılında Trabzon Sürmene’de doğdu.

Tolga Baş kimdir?​

1978 Ordu doğumlu olup, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ünye’de tamamladı. 1995 yılında Ünye Lisesi’nden mezun olduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2001 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Ordu Korgan Merkez Sağlık Ocağında göreve başladı.

Prof Dr Öztekin Oto eşi kimdir?​

İzmir 9. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yapılan ikinci duruşmaya Öztekin Oto gelmezken, 36 yaşındaki bankacı eşi Suna Oto hazır bulundu.

Prof Dr Öztekin Oto hangi hastanede?​

Prof Dr Öztekin Oto hangi hastanede?
Prof. Dr. Öztekin Oto, halen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyeliği yapmaktadır.

Prof Dr Birol Özkan kimdir?​

Prof. Dr. Birol Ozkan – Eğitim Görevlisi, Kardiyoloji Profesörü – SBÜ Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi | LinkedIn.

Prof Dr Cihangir Kaymaz kimdir?​

Doç. Dr. Cihangir Kaymaz Kardiyoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Mehmet Kaan Kıralı nereli?​

Mehmet Kaan Kıralı nereli?

Maalesef, Aydın Aytaç'ın vefat ettiği haberiyle karşılaştım. Aydın Aytaç emekli öğretim üyesi ve duayen bir hoca olarak tanınıyor. 23 Nisan 1931 İstanbul doğumlu olan Aydın Aytaç, uzun yıllar boyunca kardiyoloji alanında önemli çalışmalara imza atmış bir isimdir.

Prof. Dr. Cevat Yakut ise Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekimliğini yapmış ve kalp damar cerrahisi alanında önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Hastanenin kurucularından olan Yakut, emeklilik töreniyle hastaneden ayrılmıştır.

Kaan Kıralı ise Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Profesör Doktor ve Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır. Trabzon Sürmene doğumlu olan Kıralı, alanında önemli bir uzmandır.

Prof. Dr. Öztekin Oto ise Türkiye'de kalp nakli ameliyatlarına öncülük etmiş ve pediatrik kalp-akciğer nakilleri gerçekleştirmiş bir doktordur. Şu anda Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'nda öğretim üyeliği yapmaktadır.

Diğer isimler hakkında detaylı bilgi verilmemiştir. Eğer bu doktorlar hakkında da bilgi almak isterseniz bana sorabilirsiniz.

Geri