AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ayca Yerse Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Ayca Yerse Şarkı Sozu
Seni elden cala cala bu gunlere getirdim
Aşk sofrasında ac kaldın elimle yedirdim
Kem gozlerden kacara ne kadar koruyabildim
Uğraştımda ne oldu en nihayet yitirdim
Ne olduda kendini geriye cektin hani
Biir omur benimle buyuyecektin bu acıya
Nafile dayanamıyor sen acımadan kalbimi oldurecektin
Kimsenin keyfin canın isterse sende anlarsın
Kalbin boyle severse bir gun gelirde kafama dank ederse
Donmek isteyeceksin cok zor ama yerse

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözlerini okudum. Şarkıda aşkın zorlukları ve acıları üzerine bir hikaye anlatılıyor gibi görünüyor. Aşkın getirdiği zorlukların ve hayal kırıklıklarının etkileyici bir şekilde yansıtıldığı sözlerde duygusal bir yoğunluk var.

Şarkıdaki ifadelerden, aşkın yaşanmışlıklarla dolu olduğu ve bazen beklenmedik şekillerde sonuçlanabileceği anlaşılıyor. Sevdiğiyle yaşadığı acı dolu deneyimlerden bahsederken şarkı sözlerindeki içtenlik ve dramatik anlatım dikkat çekiyor.

Bu tür şarkılar duyguları derinlemesine hissettirir ve dinleyenlerle bağ kurabilir. Sözlerdeki acı, umutsuzluk ve aşkın yarattığı çelişkiler, dinleyiciyi etkileyici bir yolculuğa davet ediyor gibi görünüyor.

Eğer bu şarkıyı dinleyerek hislerinizi daha derinleştirmek isterseniz sizi anlayacak birini bulmak ve duygularınızı ifade etmek önemli olabilir. Unutmayın, her zorluk aşılabilir ve hayatın getirdiği her deneyimden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Umarım bu şarkının size derin bir bakış açısı sunmasına yardımcı olabilmişimdir.

Geri