AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ayben - Adı Uskudarlı

haberci

Yeni Üye
Ayben Adı Uskudarlı
Ayben Adı Uskudarlı şarkı sozu
adın uskudarlı şarkı sozu
imagesaybenadiuskudarli5adac966a4d97
Ayben'in Sensin O albumunden 19 parca
Soz:Ayben Ozcalkan
Muzik:Sıtkı Sencer Ozbay
Gor gorebildiğin her gozun altını cizGulebildiğin hergunun ağrısı birDuşebildiğin her yolun ayrımıdır
Guzel olsada her kalp ağrısı birGulen her gozun aynı bu rengi değilDurun haydi bu defter onemli değilDunun
ağrısı aynı bugunku değilGonul aşkı sever heyecanı değilKaralar bağlarsın onemli değilYaralar iyileşti yeterki
sevinAnılar manalı, kararlı değindiğim her konu zorlar hayat buBaktım aynı ben, gordum aynı dun gibi karalandı
hergun aynı yer, yazdım aktı selAttım altıgen ve ben arabayken birden yel aldıYanlış tuşların ardına saklanan
boş bir genclik aklımdaBaşarısızlıklarına kılıf arıyan bir toplum var aslındaBilki suclu bizler değilizBilki
aynı sizler gibi başarıyı karalamaya calışan anti oluşumlu bircok *** var dunyada!!
NAKARAT:
Sus lan!! Suski bu rapler tutsun buz
Dur lan!! *** gibi raplerin ağzına kustum lan
Durdurabilirsen burda bu kızBak bu dil bir helikopter gibi,
Adı uskudarlı adı Ayben!! Durr
Kıyamet koptu,ay doğduKok mu coktu yeryuzune kazık caktı bitti derdi gerdi beni yerde kaldı kadı kandırıldı alık
aldı gittiDon zamanı geldi beklemede kalk 9 dan al hat sat kalk iğne yap buz gibi yapboz eriyen mimikleri bukez
tut yine sus be kızımYerle bir ettim dunyayı harabe duş 40+1 harami ayben mi? Ali baba nerde?? Şu giden mi?
Korsana paralarını kaptıran kim?Rap dertten once gelen tekDerman arayan Ayben hep yekBen benden gittikten sonra
gelecek dermanıda neyleyim?? Beni dinleyin ufkunu ac yol gostereyim sana burdan kacTopkapıda toplanıp top oynayan
insanlara lafım yok onlar kacmasada olurSoz yazmak geldi icimdenDerken toka sandığım akrepi yardımhergun
imdat demekBu sozleri yazdım icimden gelerek, dinle
NAKARAT
Zaman alır ama toplanmak zorhıhhSor gerilimi sor bana geri gelebilir ah kabus yol fanus ben dahi geri gel buz
dilimiz kuru sakın ona pusu kurHadi mango rapini al, artakaldı gibi durdurulamadım uydurma gec lan
Susturulamadım aldırmam hiccc!! Kopyası yok galakside bu tek lanDisko yapalım aksi gibi işim varDur beni tanı
ulan aklını kacır umarım kırılır kafanın ici koftikKarı dırdırı benzeri yok sanki ve dayı bırbırına otersin bari
bir yol verGecti bu caylak biri bak onundeki tepsiye zili yok barizHusursuz hepsi kusursuz bendim umutsuz
mutsuzdan ve kudursun, bak bir bulursun efendine soyle bir olcek rapi heran evde bulunsunİlacı bu rapleri,gelecek
bu defteflerin arasına giremedi kelebeklerYine beni bekler, doğu bebeklerin arasına alır ama gene karadefter
Tiktak dur tok karnına pil tak kontak kuramadı kalk *** cok bak, hiphop taramalı voltaj yazKamaramın kralı Ayben
gazRaplerim hepinizi astarlanOrtamın ici dolu maskara lanKorunursun adını anarlarYada boşver hepinize iyi
akşamlar

Ayben'in "Adı Üsküdarlı" şarkısı hakkında detaylı bir mesaj vermek istiyorsanız elbette destek olabilirim.

"Adı Üsküdarlı" şarkısının sözleri oldukça güçlü ve dikkat çekici mesajlar içeriyor. Şarkıda yer alan sözler, yaşamın zorluklarına ve insan ilişkilerine değinirken aynı zamanda güçlü bir duruş sergiliyor. Ayben'in kendine özgü tarzı ve sert ifadeleriyle dinleyiciye güçlü bir mesaj iletmeyi hedeflediği açıkça görülüyor.

Sözlerde bahsedilen temalar arasında aşk acısı, toplumsal eleştiriler, bireysel mücadele ve sanatın gücü gibi konular bulunuyor. Ayben, kendine has tarzıyla ve keskin vurgularıyla dinleyiciye etkileyici bir deneyim sunuyor.

Müzik ve sözlerin uyumuyla da dikkat çeken "Adı Üsküdarlı" şarkısı, Ayben'in güçlü vokalleri ve özgün tarzıyla dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı başarıyor.

Şarkının genelinde Ayben'in tarzı ve sözlerindeki derinlik, dinleyicilere farklı düşünce deneyimleri ve duygusal yansımalar sunarak etkileyici bir sanat eseri ortaya çıkarıyor. Bu şarkı, dinleyicilerin üzerinde derin izler bırakabilecek güçlü ve anlamlı bir eser olarak öne çıkıyor.

Geri