AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ayakkabitr orjinal mi?

Editör

Yeni Üye

Ayakkabitr orjinal mi?​

Ayakkabitr (Instagram) Ürünler Orijinal Değil Replika!

Sportive ürünleri gerçek mi?​

Sportive ürünleri gerçek mi?
Sportive.com.tr’de satılan tüm ürünler orijinal marka garantisi altındadır.

SuperStep sitesi güvenilir mi?​

SuperStep online mağazasından ayakkabı aldım 1,5 ay oldu kesinlikle bir geri dönüş olmadı ve sürekli aradım kargo numarası olmadan bilgi veremiyorlarmış saçma sapan bir sistem, kesinlikle bir daha bu siteden alışveriş yapmam.

Sportinn nasıl bir site?​

Sportinn nasıl bir site?
http://www.sportinn.com.tr/ adresinde ikamet eden bir nike satış sitesi. fiyat bakımından oldukça iddialı bir giriş yapmışlar pazara. ürün çeşitliliği ise tavan yapmış durumda. hatta bazı ürünlerin sadece buraya özel olduğu söyleniyor.
Ebo sneakers orijinal mi?​
Ebosneakers çakma ürün yolluyor, üstelik geri dönüş yapmıyor. Çok kalitesiz, alakasız ve kumaşı çok kötü olan ürünü bana yolladılar, ardından iade için bir geri dönüş yapmadılar. Kesinlikle ithal veya replika bir ürün dahi değil, böyle bir ürün bulunmuyor ve çok kalitesiz, geri dönüş olmasını talep…

Jordan orjinal olduğu nasıl anlaşılır?​

Jordan orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
Ayakkabı kutusundaki ve her ayakkabının içindeki etikette yer alan SKU (stok numarası) kodunu karşılaştır. Orijinal Nike ayakkabıların her çiftinin SKU numarası, kutunun üstündeki SKU numarasıyla aynıdır. Eğer böyle bir rakam bulunmuyorsa ya da bunlar eşleşmiyorsa muhtemelen ayakkabılar sahtedir.

Sportive kime ait?​

Spor ürünleri perakendesi alanında Türkiye’nin lider markası Sportive’in kökeni, 1980’li yılların sonunda kurulan ve ülkemizin önde gelen toptan spor malzemeleri tedarikçilerinden Toksöz Spor Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi’ne dayanmaktadır.

Sportuel sitesi güvenilir mi?​

Sportuel sitesi güvenilir mi?
256 bit SSL güvenlik sistemine sahip Sportuel.com, ödemeleriniz için güvenli bir ortamdır.

Süperstep çakma mı?​

SuperStep Sahte Gönderiyorlar,Orijinal Ayakkabı Değil 10 yıldır bu şirketin ayakkabılarını birçok farklı modelde giyiyorum. Ondan önce hep Amerika’dan alırdım, korona virüsten dolayı oradan sipariş veremiyorum. Ve böylece 50 dolara sahte satın alıyorum!

Superstep kime ait?​

Superstep kime ait?
eren holding’e bağlı çok markalı ayakkabı mağazası zinciri.
Sneaksup güvenilir mi?​
güvenilir bir site. biraz yavaş ama sorunsuz çalışan firma. ayakkabı gönderdikleri kutu efsane güzel. gayet güzel firmadır.

Sportinn kargo kaç günde gelir?​

Sportinn kargo kaç günde gelir?
Sipariş Teslim Süresi Siparişiniz bize ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde UPS / Yurtiçi kargoya teslim edilmektedir. Cuma günü öğleden sonra sipariş verirseniz, siparişiniz yoğunluğa bağlı olarak Yurtiçi kargoya cumartesi günü verilecektir. Kargoların taşıma ve dağıtım süreleri 1-3 iş günü arasında değişmektedir.

Lnt Spor orjinal mı?​

Lnt Spor Shopier ayakkabılar kesinlikle orijinal değil ve ortasındaki dil kısmı yanlış kesim ayağım görünüyor giydiğimde. Değişim veya iade istiyorum 1.5 haftadır geri dönüş bile yapmıyorlar.

Ayakkabının gerçek olup olmadığını nasıl anlarız?​

Ayakkabının gerçek olup olmadığını nasıl anlarız?
– Ayakkabı derisi üzerinde lekelenme testi yapılmalıdır. – Ayakkabının dışında bulunan dikişlerin kontrol edilmesi gerekir. – Deri üzerinde bulunan gözeneklerin muntazam olmaması gerekir. – Gerçek deri olan bir ayakkabının kendine has bir kokusunun olması gerekir.

SneakersTr gerçek mi?​

SneakersTr, müşterilerine her zaman ORİJİNAL ÜRÜN sunmakta olup, ürünlerini orijinal ambalajlarında ürün sahiplerine iletmektedir.

Merhaba! Forumdaki "Ayakkabitr orjinal mi?" başlığında birçok farklı marka ve satıcı hakkında bilgi paylaşımı yapılmış. İşte bu markaların ve sitelerin orijinalliği hakkında özetle bilgiler:

1. **Ayakkabitr (Instagram):** Paylaşılan bilgiye göre, Ayakkabitr ürünleri orijinal değil, replika ürünler sunmaktadır. Bu nedenle orijinalliği konusunda dikkatli olunması gerekmektedir.

2. **Sportive:** Sportive.com.tr üzerinden satılan tüm ürünlerin orijinal marka garantisi altında olduğu belirtilmiş. Dolayısıyla Sportive sitesinden alışveriş yaparken orijinalliğinden emin olabilirsiniz.

3. **SuperStep:** Forumdaki yoruma göre, SuperStep online mağazasından alışveriş yapan bir kullanıcı memnuniyetsizlik yaşamış. Ancak SuperStep'in Eren Holding'e bağlı bir marka olduğu belirtilmiş.

4. **Sportinn:** Sportinn.com.tr adresindeki Nike satış sitesi iddialı bir giriş yapmış ve ürün çeşitliliği sunmaktadır. Ancak sitenin güvenilirliği hakkında detaylı bilgi paylaşılmamış.

5. **Ebo Sneakers:** Ebo Sneakers'dan alışveriş yapan bir kullanıcı, çakma ürün aldığını ve geri dönüş yapılmadığını belirtmiş. Dolayısıyla bu markayı tercih ederken dikkatli olunması önerilmektedir.

6. **Jordan:** Orijinal Jordan ayakkabıların SKU numaralarıyla ilgili bilgi paylaşılmış. Ayakkabının kutusundaki SKU numarası ile ayakkabı içindeki SKU numarasının uyumlu olması gerektiği vurgulanmış.

7. **Sportuel:** Sportuel.com'un 256 bit SSL güvenlik sistemine sahip olduğundan bahsedilmiş ve ödemeler için güvenli bir ortam sunduğu belirtilmiş.

8. **Sneaksup:** Sneaksup'un güvenilir bir site olduğu ve ayakkabı gönderildiği kutunun kalitesine değinilmiş. Ancak kargo süresi konusunda detay verilmemiş.

9. **SneakersTr:** SneakersTr orijinal ürünler sunmaya önem veren bir site olduğu belirtilmiş.

Tüm bu bilgiler ışığında, online alışveriş yaparken özellikle markaların ve sitelerin orijinalliği, güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti konularında dikkatli olmak önemlidir. Ayrıca, alışveriş yapmadan önce kullanıcı yorumlarını okumak ve markaların güvenilirliği hakkında detaylı araştırma yapmak faydalı olacaktır.

Geri