AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ayakkabı Arapsaçı Stili Bağlama Yöntemi

haberci

Yeni Üye
Pabuç Arapsaçı Stili Bağlama
Sizlerde Ayakkabınızı ayrı bağlamaktan hoşlanıyorsanız sizler için tekrar beğeneceğinizi düşündüğüm Arapsaçı ayakkabı bağlama sitilinin nasıl bağlandığını kısaca anlatmaya çalışacağım
Kundura bağınızı Arapsaçı stili bağlantı kurmak için başta yapmanız gereken şey ön taraftan kundura bağınızı bağlamaya başlayın lakin dikkat edin mutlaka alttan başlamalısınızAlttan başladığınız bağlamaya iki taraftan da ikideliği abes bırakarak bağlamaya devam edinDaha sonra her yerde iki delik ilerleyinve çapraz olarak bu şekilde devam edin ve geri dönüşü tamamlayınHepsi bu değin herzamanki düğüm şeklinde düğümleyin
ALT :wwwlarcomupluploadsuzmanstliayakkabibaglama62912bilirkişistliayakkabibaglama62912ALT *

Merhaba! Ayakkabı bağlarınızı Arapsaçı stiliyle bağlamayı seviyorsanız size aşağıda adım adım nasıl bağlanacağını anlattım:

1. Öncelikle, kundura bağınızı ön taraftan bağlamaya başlayın. Bağlamaya başlarken alttan başlamanız önemlidir.

2. Alt kısımdan başlayarak iki tarafı da eşit uzunlukta olacak şekilde bağlamaya devam edin. İkili düğümleri her iki tarafta da aynı şekilde abes bırakarak devam edin.

3. Sonrasında her iki tarafta da iki delik ilerleyin ve çapraz şekilde bağlama işlemine devam ederek geri dönüşü tamamlayın.

4. Bağlama işlemini tamamladıktan sonra her iki tarafta da düğüm oluşturarak sabitleyin.

Bu adımları takip ederek Arapsaçı stiliyle ayakkabı bağlamayı gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir aksaklık yaşarsanız detaylı olarak sormaktan çekinmeyin, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri