AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Axe Black nasil kokuyor?

Editör

Yeni Üye

Axe Black nasıl kokuyor?​

Senin Olayın AXE Black Eau De Toilette Karmaşanın ortasında, gürültüden uzak erkeğin kokusu… AXE Black Parfümün ince ve zarif kokusu ile daha fazla, daha çok, en çok diyen dünyayı, sessizliğinle etkile! İnce ve zarif kokusuyla fark edilir. Uzun süre kalıcı kokusuyla etkisini her an hissettirir.

Axe Dark Temptation ne kokusu?​

Nane, sedir ve sandal ağacı aromaları gün boyu ferah kalmanızı sağlar. Dayanılmaz cazibe. Sizi parmak uçlarınızda tutacak bir tatlılık ve baharat patlamasının keyfini çıkarın. Sıcak çikolata, kehribar ve kırmızı biber aromalarıyla.

Axe cep parfümü kaç fıs?​

Axe cep parfümü kaç fıs?
Ürün Bilgileri
Ürün Paketi Boyutları U x G x Y | ‎13.2 x 6.8 x 1.2 santimetre
Üretici Parça Numarası | ‎68112594
Marka Adı | ‎AXE
Ürün Adı | ‎Axe Black Cep Parfümü 17 ml
Koku | ‎Baharatlı,Meyveli

AXE Black deodorant iyi mi?​

AXE Black deodorant iyi mi?
Kokusu çok güzel. Axe gerçekten bu alanda kaliteli. Özellikle Africa Deodarantını tavsiye ediyorum. Bu deodaeanttan sonra farklı Axe alacağımı düşünmüyorum.

Axe Apollo parfüm kokusu nasıl?​

Ürün diğer axe ürünleri gibi oldukça güzel ve kalıcı. Daha önce axe kokusu olarak dark’ı bilen biri olarak her ne kadar o kokuyu daha çok sevsem de apollo da gayet ferah,tertemiz bir koku. Fiyat,koku,kalıcılık gibi erkenleri düşününce merak edenlere mutlaka denemelerini tavsiye ediyorum.

Axe Dark Temptation ne demek?​

AXE Erkek Deodorant Sprey Dark Temptation 150 ml 48 saat çekici, en az çikolata kadar da karşı konulamaz. Sınırlarını kaldır. Leziz kokusu ile yeni AXE deodorant 48 saat boyunca harika kokmanı sağlar. Zengin çikolata kokusu ile dikkatleri üzerine toplar, maksimum ferahlık sağlar!

Axe Africa nasıl?​

Axe Africa nasıl?
axe ın pek hoş kokan bi çeşidi. bi de biraz kışkırtıyor dişileri galiba, dikkatli olmak lazım. biraz ağır olduğundan genelde geceleri sürmekte fayda var… eskiden çok kullanılan, ancak günümüz itibariyle fazla tercih edilmeyen, türünü baharatlı olarak niteleyebileceğimiz deodorant.

Axe kaykay nasıl?​

Axe kaykay nasıl?
Kokusu gayet güzel ağır değil beğendim,3 günde falan elime ulaştı yaklaşık olarak tam hatırlamıyorum,fiyatta uygun büyük market zincirlerinde 22-25 arası satılıyordu tabi kampanya ile kargo ücreti vermedim tavsiye ederim herkese. Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.

AXE Black Eau De Toilette, karmaşık ortamlarda sessizlik ve gizlilik arayan erkekler için tasarlanmış bir koku olarak tanıtılmış. İnce ve zarif kokusuyla fark edilir olmasının yanı sıra uzun süre kalıcı bir etki vaat ediyor. Bu parfümün genel olarak odunsu ve taze notalara sahip olduğu söylenebilir.

Axe Dark Temptation ise nane, sedir ve sandal ağacı gibi ferahlatıcı ve dayanılmaz cazibe yaratan notalara sahip bir koku olarak açıklanmış. Ayrıca sıcak çikolata, kehribar ve kırmızı biber gibi tatlılık ve baharatın harmanlandığı bir yapıya sahip olduğu belirtilmiş.

Axe cep parfümü ise Axe Black Cep Parfümünün 17 ml boyutunda olduğu ve baharatlı-meyveli bir koku profilini taşıdığı bilgisi verilmiş. Ürünün boyutları ise 13.2 x 6.8 x 1.2 santimetre olarak belirtilmiş.

AXE Black deodorant için güzel bir koku ve kalite vurgusu yapılmış. Özellikle Africa Deodorantın önerildiği belirtilmiş.

Axe Apollo parfümü kullanıcılar tarafından güzel ve kalıcı bulunmuş. Dark Temptation kokusundan farklı olarak daha ferah ve temiz bir koku olduğu ifade edilmiş.

Axe Africa ise kullanıcılar tarafından hoş bir koku olarak tanımlanmış. Baharatlı bir koku olduğu ve özellikle akşamları tercih edilmesinin daha uygun olduğu belirtilmiş.

Axe kaykay ise kokusu güzel ve hafif bulunmuş, uygun fiyatlı olmasından da memnuniyet dile getirilmiş. Tavsiye edildiği görülmüş.

Geri