AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AWS Autoscaling nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

AWS Autoscaling nedir?​

AWS Auto Scaling, otomatik olarak tüm ölçeklendirme politikalarınızı oluşturur ve tercihlerinize göre hedefleri sizin yerinize ayarlar. AWS Auto Scaling uygulamanızı izler ve talep değiştikçe gerçek zamanlı olarak kaynak gruplarınıza kapasite ekler veya kapasiteyi azaltır.
AWS ne için kullanılır?
Amazon Web Services (AWS) ne işe yarar? Amazon Web Services çok çeşitli ve iş amaçlı bulut tabanlı ürünler sunar. Bu ürünler depolama, veritabanları, analitik, ağ oluşturma, mobil, geliştirme araçları ve kurumsal uygulamaları içerir.

AWS ücretsiz mi?​

Kullandığınız her AWS hesabı için aylık toplam maliyet bütçesi oluşturmak en iyi uygulamadır. Adından da anlaşılacağı üzere, AWS Ücretsiz Kullanım için uygun hizmet kullanımı ücretsizdir.
AWS kimin?
Amazon Web Services
Amazon Web Services (AWS), dünyanın en kapsamlı ve en yaygın kullanılan bulut platformudur ve dünya çapındaki veri merkezlerinden 200’ün üzerinde tam özellikli hizmet sunar.
AWS Fargate nedir?
AWS Fargate, uygulamaları sunucu yönetimi olmadan oluşturmanızı sağlayan, sunucusuz, kullandıkça öde modelindeki bir işlem altyapısıdır. AWS Fargate hem Amazon Elastic Container Service (ECS) hem de Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) ile uyumludur.

AWS account nedir?​

AWS eks nedir?
Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), AWS’de ve şirket içinde Kubernetes çalıştırmanızı kolaylaştıran bir yönetilen Kubernetes hizmetidir. Kubernetes; container’lı uygulamaların dağıtım, ölçeklendirme ve yönetim süreçlerini otomatikleştirmeye yönelik bir açık kaynak sistemdir.

AWS Kredisi nedir?​

Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için AWS Kredi Programı kar amacı gütmeyen kuruluşların fiziksel altyapıya ön ödeme yapmadan hedeflerine ulaşmasına yardım etmek için cloud-tabanlı çözümlerin kullanılmasına yardım eden AWS promosyonel kredilerine erişim sağlar.
AWS sertifikasi nedir?
AWS Certification, sektörde geçerliliği olan bir yeterlilik belgesiyle, katılımcıların bulut uzmanlıklarını doğrulayarak itibarlarını ve güvenilirliklerini artırmalarına, kuruluşların da AWS’yi kullanarak bulut girişimlerini yönetecek nitelikli uzmanları belirlemelerine yardımcı olur.
Amazon’un yeni sunduğu ECS servisi, basit olarak Docker Container’larının EC2 üzerinde çalıştırılmasını, deployment ve yönetimini sağlayan bir servistir. AWS servislerinden Elastic Load Balancing ve Metric değerlerine göre servislerinizi AutoScale bir hale getirebilirsiniz. …

Geri