AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Avustralya ogrenci vizesi kac yillik veriliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Avustralya öğrenci vizesi kaç yıllık veriliyor?​

Avustralya öğrenci vizesi sahipleri Avustralya’da 5 yıl boyunca eğitim görebilirler. Avustralya öğrenci vizesi başvurusu yapabilmeniz için: Avustralya’da tanınmış bir eğitim kurumuna tam zamanlı olarak kabul edilmiş olmanız. Sağlık ve karakter gereksinimlerini karşılamanız.

Avustralya öğrencilere ne zaman açılacak?​

Resmi verilere göre 2021 yılında Avustralya’daki üniversitelerin yanı sıra dil okullarına ve kurslara toplam 679 bin 734 uluslararası öğrenci kayıt yaptırmış durumda. Halen ülkelerinde bulunan 160 binden fazla öğrenci 1 Aralık’ta Avustralya sınırlarının açılmasıyla ülkeye girmeye başlayacak.
Avustralya vize var mı?
Türkiye’den Avustralya’ya seyahate gidecek olan Umumi (Bordo) Pasaport, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin tümü vizeye tabidir. Bölge ayrımı olmaksızın Avustralya vize başvurularının Ankara’da bulunan Avustralya Konsolosluğu’na yapılması gerekmektedir.
Avusturya turist vizesi veriyor mu?
Kısa süreli (90 günden az kalışlı) turistik vize başvurularınızın, planladığınız seyahat tarihinizden yaklaşık 4 hafta öncesinden yapmalısınız. Avusturya Konsolosluğu turistik vize başvurunuzu, seyahat gidiş tarihinizden 90 günden fazla olmamak kaydıyla yapabilirsiniz.

Avustralya uçuşları ne zaman başlayacak 2021?​

Avustralya tarafından diğer ülkelerden turistik seyahatlerin 2021 yılı ikinci yarısında açılabileceği yönünde açıklamalar yapılmaktadır (16.10.2020).

Avustralya öğrenci alıyor mu?​

Avustralya aşağıdaki vize türlerinin başvurularını kabul etmektedir. Avustralya’da İngilizce öğrenmek, sertifika ve diploma programına katılmak yada üniversitede eğitim almak için tüm uluslararası öğrencilerin öğrenci vizesine başvuru yapması gerekmektedir.
Avustralya vizeleri açıldı mı?
Avustralya hükümeti yaptığı son açıklamada vize işlemlerinin tekrar başlayacağını duyurdu. 2021’de Avustralya’da eğitim almak isteyen öğrenciler okul kayıt ve vize işlemlerini artık yapabilecek durumdalar.

Geri