Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Avukat tutacak param yok ne yapabilirim?

Editör

Yeni Üye

Avukat tutacak param yok ne yapabilirim?​

Avukat vekalet ücretini ödeyecek maddi gücünüz yoksa, bulunduğunuz şehirde baroya bağlı Adli Yardım Bürosu’na gidip avukat desteği talep edebilirsiniz. Adli Yardım Bürosu, hukuki yardıma ihtiyacı olup maddi imkanı elvermeyen vatandaşlara avukatlık hizmeti sunmaktadır.

Boşanma davası açacak param yok ne yapabilirim?​

Param yok nasıl boşanma davası açabilirim! Bu durumda bulunduğunuz ilin baro başkanlığına müracaat edilerek Adli Yardım talebinde bulunarak ücret ödemeden Avukat talep edebilirsiniz. Ayrıca dava masrafları içinde Adli yardım talep edebilirsiniz.

Param yok pulum yok şarkısı kime ait?​

Param yok pulum yok şarkısı kime ait?
esasen bir hulki saner bestesidir. sözlerine sahip olan, meral zuhal kardeşlerin seslendirdiği parça…

Erkek boşanma davası açarsa ne olur?​

Taraflardan birinin açmış olduğu boşanma davasını (Davacı), diğer taraf (Davalı) kabul ederse eğer, boşanma davası anlaşmalı boşanma davasına dönüştürülerek işlem yapılabilir. Fakat davacı tarafın açmış olduğu davayı, davalı taraf kabul etmezse dava çekişmeli boşanma olarak devam eder.

Nasıl bedava avukat temin edilir?​

Toparlamak gerekirse; adli yardımdan faydalanmak için icra takibinin yapılacağı veya davanın açılacağı baro başkanlığına ya da baro adli yardım bürolarına şahsen müracaat etmeniz gerekmektedir. Başvurunuz karşısında ilgili birim, ödeme gücünüzün bulunmadığını belgelemek durumundadır.

Param yok pulum yok hangi yıl?​

Param yok pulum yok hangi yıl?
1970’li yıllarda, ”Param Yok Pulum Yok” şarkısıyla ünlenen Meral-Zuhal ikilisi, 1974’te müzik dünyasından çekilmişti.

Meral-Zuhal kardeşler kimdir?​

Meral-Zuhal Kardeşler – İkizler 73 yaşında 1947’de Denizli’de doğan tek yumurta ikizlerinin serüveni İstanbul’a yerleştiklerinde başlıyor. Gitar çalan ve beste yapan Meral-Zuhal birkaç kez Anadolu’da turneye de çıktıktan sonra aktif olarak sahne almayı bırakmışlar.

Ücretsiz avukat için nereye başvurabilirim?​

Ücretsiz Avukatlık Hizmetlerine İlişkin Adli yardım Avukatlık Kanununun 178.maddesine göre, avukat talebi için baroların bünyesinde bulunan adli yardım büro ya da temsilciliklerine başvurulmasıdır Başvuru sırasında bazı belgeler talep edilir.

Merhaba,

Paranız olmadığında hukuki destek almak için bir avukat tutamayacak durumdaysanız, çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Öncelikle bulunduğunuz şehirdeki Adli Yardım Bürosu'na başvurarak ücretsiz avukatlık hizmeti talep edebilirsiniz. Adli Yardım Bürosu, maddi imkanları elvermeyen kişilere hukuki destek sağlama amacıyla kurulmuştur.

Boşanma davası açmak için de aynı şekilde Adli Yardım Bürosu'ndan destek alabilirsiniz. Baro başkanlığına müracaat ederek Adli Yardım talebinde bulunmanız durumunda ücret ödemeden bir avukata sahip olabilirsiniz. Bu sayede boşanma davası sürecinde hukuki yardım alabilirsiniz.

Ücretsiz avukat temin etmek için Adli Yardım Büroları ya da baroya başvurabilirsiniz. İlgili birimler başvurunuzun ardından durumunuzu değerlendirecek ve gerekli belgeleri talep edecektir. Müracaatınız sonucunda maddi imkanlarınızın yetersiz olduğu kanıtlanırsa, ücretsiz avukatlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgi veya yardıma ihtiyacınız varsa, Adli Yardım Bürosu'na veya yerel baroya başvurmanızı tavsiye ederim. Hukuki süreçlerde destek almak önemlidir ve maddi durumunuz bu desteği almanıza engel olmamalıdır. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur.

Geri