- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Avon Temsilci indirimi ne kadar?
Temsilciler katalogda yazan fiyatlar üzerinden -3 arası indirimle ürünleri alırlar. Katalogda yazan fiyatlardan müşterilerine verirler. Kalan fark temsilcinin kârıdır.Avon ürünleri hangi kargo ile çalışıyor?
Avon Hangi Kargo İle Çalışıyor? 2017 Yılında PTT Kargo ile çalışmaya başlandı. 4500’den Fazla şubesi bulunan PTT kargo Türkiye’nin her yerine dağıtım imkanı sunmaktadır. Haftanın 1 günü köylere de dağıtım yapmaktadır.%33’e Varan Kazanç Avon temsilcileri yaptığı ürün satışlarından %25 ve %33 arası oranda gelir elde etmektedir. Bu da ne kadar çok satış o kadar çok kâr elde etmek anlamına gelir.
Avon geliş fiyatı nasıl hesaplanır?
Bazı kaynaklarda ürün fiyatının 0,75 ile çarpılması gerektiği belirtilse de bu söylem kesinlikle doğru bir söylem değildir. Çünkü ürünlerin temsilciye geliş fiyatları her üründe aynı oranda değildir! Ürün gruplarına göre %15 ile %33 arasında değişmektedir.
Avon PTT kargo kaç günde gelir?
Faturalanan siparişleriniz koliye konup PTT kargoya verilmektedir. Avon bunun için 2 iş günü süre vermektedir. Yoğunluk olmaması durumunda ve belirttiğimiz saatten önce sipariş girdiğinizde aynı gün kargoya verilmesi mümkün oluyor.
Avon müşteriye kargo nasıl gönderilir?
Kargo ve Teslimat- Siparişi onaylamadan önce yazacağın adrese ürünlerini gönderebilirsin.
- PTT Kargo teslimatlarında alıcıya ulaşılamaması durumunda, kargon; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 10 gün süreyle şubede bekletilmektedir.
- Sadece yurtiçinde satışımız bulunuyor.
Satış Lideri ne iş yapar?
Satış Lideri, satış performansınızı sürdürme, personeli işe alma ve eğitme ve envanteri izleme gibi satış, yönetim ve idari görevleri yerine getirecektir. Bir Satış Lideri olarak başarılı olmak için mükemmel satış ve liderlik becerilerinin yanı sıra güçlü müşteri hizmetleri becerilerine sahip olmalısınız.Yıllık satış tutarı 5000 TL ve üzeri temsilcilerimiz için geçerli olan bu uygulama her kampanya belli bir satış limitine ulaşarak puan toplamanızı sağlıyor. Topladığınız puanlarla Avon Sanal Mağaza’dan dilediğiniz hediyeyi alabileceksiniz.