- Konu Yazar
Avira antivirüs programı nasıl kaldırılır?
Windows ve R tuşlarına basın. Çalıştıra Msconfig yazın ve enter tuşuna basın. Başlangıç bölümünden Avira’nin işaretini kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın.BullGuard Internet Security Nasıl?
BullGuard Internet Security Nasıl?BullGuard tüm antivirüs yazılımları içinde en sevdiğim oyun modunu sunuyor. Antivirüsün çalışırken oyun performansınızı artırmak istiyorsanız, kesinlikle BullGuard’ı öneririm. Tipik antivirüs oyun modlarının aksine, BullGuard oyun oynarken taramaları askıya alıp bildirimleri ertelemekten fazlasını yapıyor.
Avira virüs programı nasıl?
Avira antivirüs önceden fena bir antivirüs yazılımı değildi. Fakat son zamanlarda kendi içerisinde sunduğu bloatware programlar ile kullanıcıyı zora sokabiliyor. Ayrıca iki tane antivirüs programını yükleyerek hem eski temasını hem de yeni temasını uydurmaya çalışıyorlar.Avast programı nasıl silinir?
Avast programı nasıl silinir?Yöntem #2: Windows Ayarlar üzerinden Avast kaldırma işlemi:
- Adım #1: Windows Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızda yüklü olan uygulamaları görüntüleyin.
- Adım #3: Avast’ı seçin ve Kaldır butonuna tıklayın.
- Adım #4: Çıkan ekranları onaylayın.
- Adım #5: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Adım #6: İşlem tamam.
Web erişimi koruması, web tarayıcıları ile uzak sunucular arasındaki iletişimi izleyerek çalışır ve HTTP (Köprü Metni Aktarım Protokolü) ve HTTPS (şifreli iletişim) kurallarına uyar. Kötü amaçlı içeriğe sahip olduğu bilinen web sayfalarına erişim, içerik indirilmeden önce engellenir.
Windows 10 güvenlik duvarı nasıl açılır?
Windows 10 güvenlik duvarı nasıl açılır?Microsoft Defender Güvenlik Duvarı’nı açma veya kapatma
- Başlat ‘ı seçin ve Ayarlar’ı açın.
- Bir ağ profili seçin: Etki alanı ağı, Özel ağ veya Ortak ağ.
- Microsoft DefenderGüvenlik Duvarı altında ayarı Açık durumuna getirin.
- Kapatmak için, ayarı Kapalı olarak değiştirin.