Aveaʼdan Aveaʼya Ödemeli Arama Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Aveaʼdan Aveaʼya Ödemeli Arama Nasıl Yapılır? konusunda bilgi almak için doğru yerdesiniz. Öncelikle, ödemeli arama yapmak için Avea hattınızda yeterli bakiyenizin olduğundan emin olun. Ardından, telefonunuzun numara çevirme ekranında *123# tuşlayın. Açılan menüden 2 numaralı seçeneği seçin ve ardından 1 tuşuna basın. Karşınıza çıkan ekranda arama yapmak istediğiniz kişinin telefon numarasını girin ve arama tuşuna basın. Ödeme onayınızı verdikten sonra, arama gerçekleştirilecektir. Bu şekilde, Avea hattınızdan ödemeli arama yapabilirsiniz.
İçindekiler

Aveaʼdan Aveaʼya Ödemeli Arama Nasıl Yapılır?​

Avea, Türkiye’de faaliyet gösteren bir mobil iletişim şirketidir. Avea aboneleri, Avea hattından başka bir Avea hattına ödemeli arama yapabilirler. Ödemeli arama yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Avea hattınızdan arama yapmak istediğiniz Avea numarasını tuşlayın.
2. Adım: Arama tuşuna basın.
3. Adım: Karşı tarafın telefonunu çaldırmak için bekleyin.
4. Adım: Karşı taraf telefonu açtığında, arama ücretini karşı tarafa yansıtacak bir sesli mesaj duyacaksınız.
5. Adım: Arama süresi boyunca normal bir telefon görüşmesi gibi konuşabilirsiniz.
6. Adım: Görüşme sona erdiğinde, telefonu kapatın.
Ödemeli arama yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır:
– Avea hattınızda yeterli bakiye olmalıdır. Ödemeli arama yapabilmek için Avea hattınızda yeterli miktarda para bulunmalıdır. Aksi takdirde ödemeli arama gerçekleştiremezsiniz.
– Karşı tarafın kabul etmesi gerekmektedir. Ödemeli arama yapmak istediğiniz kişi, aramayı kabul etmelidir. Eğer karşı taraf aramayı kabul etmezse, ödemeli arama gerçekleştiremezsiniz.
– Ödemeli arama ücretleri faturalandırılır. Ödemeli arama yaptığınızda, arama ücreti faturanıza yansıtılır. Bu ücret, normal bir telefon görüşmesi ücretiyle aynıdır ve faturanıza eklenir.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak oldukça kolaydır. Yukarıda belirtilen adımları takip ederek, istediğiniz kişiye ödemeli arama yapabilirsiniz. Unutmayın, ödemeli arama yapmadan önce Avea hattınızda yeterli bakiye olduğundan emin olun. Ayrıca, karşı tarafın aramayı kabul etmesi gerektiğini unutmayın. Ödemeli arama ücreti faturanıza yansıtılacaktır.

Aveaʼdan Aveaʼya Ödemeli Arama Nasıl Yapılır?​

Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama nasıl yapılır?
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için *21*arama numarası# tuşlayın.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için yeterli bakiyenizin olması gerekmektedir.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yaparken karşı tarafın kabul etmesi gerekmektedir.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için arama numarasını doğru şekilde tuşlayın.

Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için *21*arama numarası# tuşlayın.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için yeterli bakiyenizin olması gerekmektedir.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yaparken karşı tarafın kabul etmesi gerekmektedir.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için arama numarasını doğru şekilde tuşlayın.
Aveaʼdan Aveaʼya ödemeli arama yapmak için hattınızın aktif olması gerekmektedir.

Geri