AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Avcilik Kurs ucreti ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Avcılık Kurs ücreti ne kadar?​

Avcılık kursu için kurs katılım ücretleri belli oldu.

Avcı eğitim Sertifikası ne işe yarar?​

Avcılık Sertifikası Çevre ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen, kaçak avcılığı azaltarak sürdürülebilir yaban hayatını desteklemeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Başarı ile kursu tamamlayan kursiyer; Ekolojinin ne olduğunu, ekosistem ve öğelerini bilir.
Avcı eğitim Sertifikası Nereden Alınır?
Tarım ve Orman Bakanlığı’na başvuru yapılarak, avcılık belgesi alınabilir.

Avcılık belgesi almak için ne gerekiyor?​

Avcılık belgesi almak için gerekli belgeler;

Yasal avcı nasıl olunur?​

Avcılık belgesi, avcılık merakı olan ve bu aktiviteyi gerçekleştirmek isteyen kişilerin Tarım ve Orman Bakanlığı’na başvurarak alabilecekleri bir belgedir. Avcılık belgesi avcılık ve av yaban hayatı ile ilgili gerekli eğitimi almış ve eğitimin sınavından başarılı olan kişilere verilmektedir.
Avcılık belgesi ne kadar süre geçerli?
Madde 36 – Avcılık belgesi her yıl vize edilir. Belgenin vize süresi, belgenin ilk verildiği veya vize edildiği tarihten itibaren bir yıldır. Vize süresi bitmiş avcıya avlanma izin kartı satılmaz ve av dönemi süresince de AVBİS üzerinden avlanma izni verilmez.
2021-2022 av yılında Avcı Derneğine üye avcılar için Avlanma İzin Kartı bedeli 205,00 TL olarak belirlenmiş olup derneklere yapılacak hizmet(iskonto) bedeli ise 36,00 TL olacaktır. İdare hesabına kart başına 169,00 TL yatıran derneğe, talep ettiği miktarda kart satılacaktır.

Geri