Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avast ne kadar guvenli?

Admin

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Avast ne kadar güvenli?​

Antivirüs sizi korurken ve sizin için tehlikeli olabilecek her türlü şeyi tararken sürekli olarak aktiftir. Avast, bilgilerini devamlı olarak yeni ataklara karşı güncelliyor, böylece en son dolandırıcılık denemelerine karşı bile sürekli olarak korunacaksınız.
Avast mobil antivirüs iyi mi?
Google Play’de 100 milyondan fazla yüklenen Avast Mobile Security, Android’in en popüler antivirüs çözümlerinden bir tanesi. Uygulama 4,5 gibi yüksek bir puana da sahip. Virüs yakalama konusunda iyi bir geçmişi olan Avast, 2016’da AVG’yi satın almasıyla daha da iyi hale geldi.

Avast nasıl tamamen silinir?​

Yöntem #2: Windows Ayarlar üzerinden Avast kaldırma işlemi: Adım #3: Avast’ı seçin ve Kaldır butonuna tıklayın. Adım #4: Çıkan ekranları onaylayın. Adım #5: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #6: İşlem tamam.
Avast Davranış Kalkanı nedir?
Avast Davranış Kalkanı nedir? : Bilgisayarınızdaki gerçek zamanlı işlemleri izleyen ve kötü amaçlı bir dosya aldığınızda sizi uyaran yerleşik bir koruma özelliği.
Avast Mobile Security, kötü amaçlı yazılımları cihazınıza bulaşmadan tespit ederek engeller ve zaten bir sorun yaşıyorsanız kötü amaçlı yazılımı Android cihazınızdan kaldırır ve gelecekte tekrar bulaşmasını önler.
McAfee antivirüs iyi mi?
McAfee gerçek zamanlı virüslerin, trojan’ların ve malware saldırılarının %100’ünü saptayıp engellemeyi başardı. Bu tam da kaliteli bir antivirüs programından beklediğim bir sonuç ve McAfee’yi piyasadaki en iyi ürünlerden biri hâline getirdi.

Avast neden kaldırılmıyor?​

Bunun nedeni Avast’ın kendi işletim sistemini “varsayılan işletim sistemi” olarak görmesidir. Varsayılan işletim sistemleri de bilgisayardan kaldırılamıyor. Çözümü ise, Windows ”Çalıştır” penceresinden, Avast OS yani Avast işletim sisteminizi kaldırmak.
Avast nasıl devre dışı bırakılır?
Avast Devre Dışı Bırakma Nasıl Yapılır?
- Sağ alt köşeden gizli simgelere tıklayın.
- Avast simgesine sağ tıklayın.
- İmleci “Avast! Kalkanlar ve Kontrol” üzerine getirin.
- Programın ne kadar süre devre dışı bırakılacağını seçin.
- Onay verin.

Dosya kalkanı ne demek?​

Bilgisayarınızdaki programlarda sarı-mavi renkli bir kalkan işareti görüyorsanız, o program yönetici haklarıyla çalışıyor demektir. Windows bilgisayarda bazen böyle çeşitli ayrıştırmalar yapar. Özel olarak yönetici haklarıyla çalıştırılan programlara da küçük bir kalkan işareti koymaktadır.
Avast nasıl çalışır?
Karantina kısmı virüslü veya şüpheli dosyaların saklandığı bir depo olarak çalışır ve buradaki dosyaların bilgisayarınızın diğer dosyaları ile temasını engelleyerek zarar vermesini önler. Avast taramalar sonucunda bulduğu zararlı dosyaları ve virüsleri silebilir yada size sorarak karantinaya alabilir.
Avast Free Antivirus 2021, ücretsiz antivirüs programları arasında, sunduğu özelliklerle dikkatleri çeken kullanışlı bir programdır. Sol panelde “Tara”yı buluyor ve ardından “Virüs Taraması Yap”ı seçiyorsunuz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri