- Konu Yazar
Avast Free Antivirüs Programı Nasıl Silinir? Avast Free Antivirüs programını kaldırmak için adımları takip edin. İlk olarak, Avast uygulamasını açın ve Ayarlar’ı seçin. Ardından, Genel sekmesine gidin ve Kaldır düğmesini tıklayın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Kontrol Paneli‘ni açın. Program Ekle/Kaldır veya Programları ve Özellikleri seçeneğini bulun. Avast’ı seçin ve Kaldır veya Kaldır/Değiştir düğmesini tıklayın. Kaldırma işlemini tamamlamak için talimatları izleyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Avast Free Antivirüs programının artık kaldırıldığını kontrol edin.
İçindekiler
Yukarıdaki adımları takip ederek Avast Free Antivirüs programını bilgisayarınızdan başarıyla kaldırabilirsiniz. Kaldırma işleminden sonra başka bir antivirüs programı kullanmayı düşünüyorsanız, yeni antivirüs programınızı yüklemek için güvenilir bir kaynaktan indirme yapmayı unutmayın.
Avast Free Antivirüs programını kaldırmak için “Kaldır” seçeneğini tıklayın.
İşlem tamamlanana kadar bekleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Alternatif olarak, Avast Clear adlı resmi kaldırma aracını indirin ve çalıştırın.
Avast’ın Resmi Destek sayfasından kaldırma aracını indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızda başka bir antivirüs programı kullanacaksanız, Avast’ı kaldırmadan önce yükleyin.
İçindekiler
Avast Free Antivirüs Programı Nasıl Silinir?
Avast Free Antivirüs programını bilgisayarınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Denetim Masası’na Erişim
Bilgisayarınızın Başlat menüsünden Denetim Masası’nı açın. Denetim Masası’na erişmek için Windows simgesine tıklayın ve ardından Denetim Masası’nı seçin.
2. Program Kaldırma
Denetim Masası’ndaki Programlar bölümüne gidin ve “Programları Kaldır” veya “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğini tıklayın.
3. Avast Free Antivirüs’ü Bulma
Açılan listede, Avast Free Antivirüs programını bulun. Programlar listesi genellikle alfabetik sırayla düzenlenir, bu yüzden A harfiyle başlayan bir yerde olması muhtemeldir.
4. Kaldırma İşlemi
Avast Free Antivirüs’ü bulduktan sonra üzerine tıklayın ve ardından “Kaldır” veya “Kaldır/Değiştir” seçeneğini tıklayın. Bu adımda, bilgisayarınıza yönetici izinleri gerekebilir.
5. Kaldırma İşlemini Onaylama
Avast Free Antivirüs’ün kaldırılmasını onaylamak için çıkan uyarıları takip edin ve işlemi tamamlamak için “Evet” veya “Tamam” seçeneğini tıklayın.
6. Bilgisayarın Yeniden Başlatılması
Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Bu, Avast Free Antivirüs’ün tamamen kaldırıldığından emin olmanızı sağlar.Yukarıdaki adımları takip ederek Avast Free Antivirüs programını bilgisayarınızdan başarıyla kaldırabilirsiniz. Kaldırma işleminden sonra başka bir antivirüs programı kullanmayı düşünüyorsanız, yeni antivirüs programınızı yüklemek için güvenilir bir kaynaktan indirme yapmayı unutmayın.
Avast Free Antivirüs Programı Nasıl Silinir?
Avast Free Antivirüs Programı Nasıl Silinir? |
Avast Free Antivirüs programını bilgisayarınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin. |
1. Başlat menüsünden “Denetim Masası”nı açın. |
2. “Programlar” veya “Program Ekle/Kaldır” seçeneğini tıklayın. |
3. Avast Free Antivirüs’ü bulun ve üzerine sağ tıklayın. |
Avast Free Antivirüs programını kaldırmak için “Kaldır” seçeneğini tıklayın.
İşlem tamamlanana kadar bekleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Alternatif olarak, Avast Clear adlı resmi kaldırma aracını indirin ve çalıştırın.
Avast’ın Resmi Destek sayfasından kaldırma aracını indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızda başka bir antivirüs programı kullanacaksanız, Avast’ı kaldırmadan önce yükleyin.