SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Avakado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet olgunlaşmış avakado
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Yarım limonun suyu
Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Olgunlaşmış olan bir adet avakadomuzu alalım, dik bir formda ortadan ikiye keselim ve çekirdeğini çıkaralım.
Bir yemek kaşığı yardımı ile avakadonun içini yayvan bir tabağa alalım.
Daha sonra bir çatal yardımı ile ezip, püre haline getirelim.
İçine öbür malzemeleride karıştırıp, tabağa alalım. Afiyet olsun
Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet olgunlaşmış avakado
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Yarım limonun suyu
Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Olgunlaşmış olan bir adet avakadomuzu alalım, dik bir formda ortadan ikiye keselim ve çekirdeğini çıkaralım.
Bir yemek kaşığı yardımı ile avakadonun içini yayvan bir tabağa alalım.
Daha sonra bir çatal yardımı ile ezip, püre haline getirelim.
İçine öbür malzemeleride karıştırıp, tabağa alalım. Afiyet olsun
Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı