Avakado Ezmesi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Avakado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet olgunlaşmış avakado
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Yarım limonun suyu

Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Olgunlaşmış olan bir adet avakadomuzu alalım, dik bir formda ortadan ikiye keselim ve çekirdeğini çıkaralım.
Bir yemek kaşığı yardımı ile avakadonun içini yayvan bir tabağa alalım.
Daha sonra bir çatal yardımı ile ezip, püre haline getirelim.
İçine öbür malzemeleride karıştırıp, tabağa alalım. Afiyet olsun
Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst