AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Auzef yeni kayit nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Auzef yeni kayıt nasıl yapılır?​

http://basvuru.istanbul.edu.tr/ adresinden “Hesap Oluştur” sekmesini tıklayınız. Formda gerekli alanları doğru bir şekilde doldurunuz. (“Kullanıcı adı” ve” Kullanıcı Aktifleştirme Bağlantısı” e-posta adresinize gönderileceği için bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.)
ATA AÖF OBS Şifre Nasıl Alınır?
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ana sayfasında bulununan “şifremi unuttum” veya “AOF şifre” butonlarını kullanarak şifrenizi yeniden belirleyebilirsiniz. OBS için belirlediğiniz şifre ile LMS’nede giriş yapabilirsiniz.
ATA AÖF Yeni kayıt Nasıl Yapılır?
YKS sonuçları ile Fakültemize yerleştirilen öğrenciler kayıt işlemlerini 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim kayıt Nasıl Yapılır 2021?​

AUZEF İKİNCİ ÜNİVERSİTE PROGRAMINA NASIL KAYIT OLUNUR? 16 Ağustos – 16 Eylül 2021 tarihleri arasında ”basvuru.istanbul.edu.tr” adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.
ATA AÖF OBS nasıl kayıt olunur?
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.
Ata Aöf dersleri ne zaman başlıyor?
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kaydı yenileme işlemleri 19 Eylül’e kadar devam edecektir. Mazeretli ders kayıtları ise 20-26 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Yaz okulu kaydı olan öğrencilerimiz güz yarıyılı kayıt yenileme işlemlerini sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapabilecekler.
e-Kayıt kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde ‘e-hizmetler’ bölümünde yer alan ve ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altında bulunan ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.
Açıköğretim üniversite kayıtları nasıl yapılır 2021?
Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacak.

Geri