AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

AUZEF vize yuzde kac etkiliyor?

Editör

Yeni Üye

AUZEF vize yüzde kaç etkiliyor?​

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl/yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla @, yarıyıl/yıl sonu sınavının etkisi ise en az ` ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanır.

Istanbul Üniversitesi DGS ile geçiş kaçıncı sınıftan başlatıyor?​

Conversation. İÜ AUZEF Fakülte Kurulu Kararı gereğince 2020-2021 eğitim öğretim yılında DGS ile fakültemize yerleşen tüm öğrencilerimiz, fark dersleri de tanımlanarak 5. yarıyıldan (3. sınıf) itibaren öğrenimlerine devam edeceklerdir.

Istanbul Üniversitesi Açık öğretim diplomada yazıyor mu?​

Istanbul Üniversitesi Açık öğretim diplomada yazıyor mu?
2012 yılı itibariyle 4 yıllık açıköğretim bölümleri; coğrafya, felsefe, iktisat, işletme, sosyoloji ve tarih. ve evet diplomanın üzerinde istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak.

AUZEF vize geçme notu kaç?​

Öğrencilerin, yarıl veya yıl içindeki etkinlik notlarına bakılmadan bir dersten koşullu ya da doğrudan geçmeleri için açık öğretim programlarının yarıyıl ve yıl sonu sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 40 puan, uzaktan öğretim programlarından da en az 50 puan almaları gerekiyor.

AUZEF geçtiğimi nasıl anlarım?​

İşte 2021 AUZEF ders geçme notu hesaplama… Sınav sonuçları Aksis’e eklendiği takdirde; https://aksis.istanbul.edu.tr/ giriş sayfasından http://obs.istanbul.edu.tr/ bölümüne geçiş yapılarak sırasıyla; öğrenim bilgileri sekmesinden, dönem dersleri ve sınavları bölümünden notlar görülebilecek.

Istanbul üniversitesi DGS nasıl kayıt olunur?​

Istanbul üniversitesi DGS nasıl kayıt olunur?
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 2021 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan adaylar; e-Devlet üzerinden Elektronik Kayıt (e-kayıt), AKSİS Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden Çevrimiçi (Online) Kayıt veya yerleştikleri programın bağlı bulunduğu birime (Fakülte/ …

Istanbul üniversitesi diploma veriyor mu?​

Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS’e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.

AUZEF vize yüzde kaç etkiliyor?

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl/yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla @, yarıyıl/yıl sonu sınavının etkisi ise en az ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanıyor. Öğrencilerin geçme notu için yarıyıl ve yıl sonu sınavlarından belirli puanları almaları gerekmektedir.

AUZEF vize geçme notu kaç?

Öğrencilerin, yarıyıl veya yıl içindeki etkinlik notlarına bakılmadan bir dersten koşullu ya da doğrudan geçmeleri için açık öğretim programlarının yarıyıl ve yıl sonu sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 40 puan, uzaktan öğretim programlarından da en az 50 puan almaları gerekiyor.

AUZEF geçtiğimi nasıl anlarım?

AUZEF'de geçip geçmediğinizi öğrenmek için sınav sonuçlarını Aksis sistemine giriş yaparak takip edebilirsiniz. Ayrıca öğrenim bilgileri sekmesinden, dönem dersleri ve sınavları bölümünden notlarınızı kontrol ederek durumunuzu görebilirsiniz.

Istanbul Üniversitesi Açık öğretim diplomada yazıyor mu?

Evet, Istanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerin diploması üzerinde bu bilgi yer alacaktır. 2012 yılı itibariyle belirli bölümler için İstanbul Üniversitesi'nden alınan diplomada belirtilmiştir.

Istanbul Üniversitesi DGS ile geçiş kaçıncı sınıftan başlatıyor?

2020-2021 eğitim-öğretim yılına ilişkin İstanbul Üniversitesi AUZEF Fakülte Kurulu Kararı gereğince, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile fakülteye yerleşen öğrencilerin, fark dersleri tanımlanarak 5. yarıyıldan (3. sınıf) itibaren öğrenimlerine devam edeceklerdir.

Istanbul Üniversitesi DGS nasıl kayıt olunur?

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 2021 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme Sonuçlarına göre İstanbul Üniversitesi'nde öğrenime hak kazanan adaylar, e-Devlet üzerinden Elektronik Kayıt (e-kayıt), AKSİS Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden Çevrimiçi (Online) Kayıt veya yerleştikleri programın bağlı bulunduğu birime başvurarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Geri