AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Auzef Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama kac yil?

Editör

Yeni Üye

Auzef Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama kaç yıl?​

AUZEF’e bağlı olan Sosyal Hizmet Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır.

Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?​

Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?
Akademik Takvim
Yarıyıl Başlangıç ve Sonları | Güz Dönemi | Bahar Dönemi
Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı | 07 Ekim 2019 | 23 Mart 2020
Eğitim-Öğretim Yılı Sonu | 10 Ocak 2020 | 26 Haziran 2020

Online eğitime katılmak zorunlu mu?​

Uzaktan Eğitim’de Canlı Derse Girmek Zorunlu Mu? İnternet üzerinden gerçekleştirilen EBA canlı derslere girmenin zorunlu olduğuna dair bir resmi açıklama yok fakat EBA sisteminde her bir öğrencinin derslere katılım durumu, hangi derse girip girmediği kayıt altında tutuluyor ve öğretmenler tarafından takip edilebiliyor.

Üniversitelerde uzaktan eğitimde kalma var mı?​

Üniversitelerde uzaktan eğitimde kalma var mı?
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerde teorik derslerin tamamı için uzaktan eğitimin zorunlu olmadığı açıklandı. Açıklamada, “Hangi dersleri uzaktan öğretim yöntemleriyle yapacağı, bu zorlu süreçle sınırlı kalmak kaydıyla, üniversitelerimizin yetkili karar organlarınca karara bağlanacaktır” denildi.

AUZEF Sosyal Hizmetler lisans tamamlama kaçıncı sınıftan başlatıyor?​

Açıköğretim Sosyal Hizmet Lisansa Tamamlamak Bu yıl açıköğretim sosyal hizmet bölümüne tamamlayabilecek çok sayıda önlisans programı bulunuyor. Bunların bazıları fark dersleri almak zorundayken bazısı doğrudan 3.sınıftan başlıyor.

AUZEF dersler nerede?​

AUZEF dersler nerede?
AUZEF derslerinin büyük bölümü sisteme yüklendi. 13 Eylül’e kadar tüm derslerin sisteme yüklenmiş olması bekleniyor. Öğrenciler ‘aksis.İstanbul.edu.tr’ adresinden derslere ulaşabilir.

IÜ auzef ders seçimi ne zaman?​

Ders seçim işlemleri; 06 Eylül – 10 Eylül 2021 tarihleri arasında üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Ders seçimi yapmak isteyen öğrenciler, bu tarihler arasında işlemlerini gerçekleştirecek. Ders ekle sil için ise 13 Eylül – 17 Eylül 2021 tarihleri dikkate alınacak.

Auzef dersler ne zaman başlayacak 2021?​

Auzef dersler ne zaman başlayacak 2021?
Akademik Takvim
Yarıyıl Başlangıç ve Sonları | Güz Dönemi
İkinci Üniversite Kayıt Tarihleri | 16 Ağustos- 16 Eylül 2021
Ders Seçme, Ekleme, Silme ve Üstten Ders Alma Tarihleri | Güz Dönemi
Ders Seçim İşlemleri Tarihleri | 06 Eylül – 10 Eylül 2021
Ders Ekle-Sil Tarihleri | 13 Eylül – 17 Eylül 2021

Uzaktan eğitimde sınavlar nasıl olacak?​

Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında “online” olarak yapacaktır.

Auzef'e bağlı olan Sosyal Hizmet Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır. Bu programda genellikle öğrenciler daha önce aldıkları önlisans eğitimlerini tamamlayarak lisans düzeyinde eğitim alırlar. Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama programı, öğrencilerin lisans diploması almalarını sağlar.

Auzef dersleri genellikle belirli tarihlerde başlar ve sona erer. 2020 yılında Auzef dersleri için verilen takvime göre; Eğitim-Öğretim Yılı 07 Ekim 2019'da başlamış ve 10 Ocak 2020'de sona ermiştir. Eğitim-Öğretim Yılı, Güz Dönemi ve Bahar Dönemi olarak iki ayrı döneme ayrılmıştır.

Online eğitime katılmak genellikle zorunlu değildir ancak bazı durumlarda öğrencilerin canlı derslere katılması istenebilir. EBA sisteminde öğrencilerin derslere katılım durumu takip edilir ve öğretmenler tarafından değerlendirilir.

Üniversitelerde uzaktan eğitim konusunda alınan karara göre, teorik derslerin tamamı için uzaktan eğitim zorunlu olmadığı belirtilmiştir. Hangi derslerin uzaktan eğitimle yapılacağı, üniversitelerin yetkili karar organları tarafından belirlenir.

Auzef Sosyal Hizmetler lisans tamamlama programı genellikle öğrencilere önlisans programlarına bağlı olarak 3. sınıftan başlama imkanı sunar. Ancak bazı önlisans programları fark dersleri almak zorunda olabilir.

Auzef derslerine genellikle aksis.İstanbul.edu.tr adresi üzerinden ulaşılabilir. Derslerin sisteme yüklendiği tarihler önceden duyurulur ve öğrencilere bildirilir.

Ders seçim işlemleri genellikle belirli tarih aralıklarında yapılmaktadır. İÜ Auzef öğrencileri ders seçimi için belirli tarih aralıklarına dikkat etmelidir. Ders seçme, ekleme, silme ve üstten ders alma tarihleri belirlenir ve öğrencilere duyurulur.

2021 yılında Auzef derslerinin başlangıç tarihleri Eylül ayında gerçekleşmektedir. Derslerin başlama tarihleri ve diğer önemli tarihler akademik takvimde belirtilir.

Uzaktan eğitimde sınavlar genellikle online olarak yapılmaktadır. Vize sınavları, öğrencilerin evlerinde veya internet erişimi olan herhangi bir ortamda bilgisayar başında online olarak gerçekleştirilir. Bu sayede öğrenciler sınavlara istedikleri yerden katılabilirler.

Geri